Стани горд фешън притежател на обемна чанта от намачкан лак H&M

Краен срок - 4 септември 2014

Редакторите на View Sofia видяха, пипнаха и се влюбиха в есенната модна колекция на шведския бранд H&M. Вкупом с безгрижната елегантност, магнетизъм и женственост, които тя носи, има и ново име - H&M Studio.

В снимки, селекции и много въздишки ние ви запознахме с дългоочакваната й поява още на шоуто на марката в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари.

Прекрасната колекция вече е тук, в София, и ще бъде в избрани магазини на марката точно в 10 сутринта на 4 септември 2014 година.

Тъй като много я харесваме, решихме заедно с партньорите ни от H&M да предоставим на вас, читателите на View Sofia ексклузивната възможност да станете горд фешън притежател на един от най-специалните й артикули, точно преди той, заедно с останалите, да се е появил по витрините. Черната обемна чанта от намачкан лак, която вече видяхте в wish list-а на две от нашите градски момичета.

За да станеш нейна притежателка, ние искаме да чуем какви са твоите впечатления от дългоочакваната есенна Studio колекция на бранда.

Сподели ни кокетната си гледна точка за есенната колекция, както ние споделихме своята с теб.

Имаш точно 24 часа, стартираме в този момент - 10 часа сутринта на 3 септември и приключваме точно в 10 сутринта на 4 септември. В момента на премиерата на Studio в магазините на H&M на бул. Витоша и в Сердика център.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара