Покажи, че си истински фен на Шампионска лига и спечели уикенд за двама в Банско

Краен срок - 10 декември 2014

Прогнози могат да дават само регистрираните посетители на Gol.bg. Ако вече имате регистрация в сайта може да участвате в играта с този си акаунт, ако нямате - е необходимо да се регистрирате.

За всеки мач може да давате прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) печелите 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки. Прогнози могат да се правят и редактират до започването на конкретния мач. След това прогнозите се затварят.

За краен резултат на мача се взема този от редовното време.

За да направите своята прогноза, е необходимо да се идентифицирате (логнете) с профила си в Gol.bg и да отидете на Всички мачове.

Вие можете да давате прогнози за всички мачове до края на Шампионска лига, както и да променяте всяка от тях неограничен брой пъти до започване на конкретния мач.

При преждевременно прекратяване на играта поради непредвидени обстоятелства организаторите на играта не дължат никакво обезщетение на участниците в нея.
Играта е създадена единствено с цел забавление и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.

Участието на един потребител с два или повече профила не е позволено!

Администраторите на gol.bg си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които по лична преценка се определи, че играят некоректно и неспортсменски.

Всички раздавани награди имат предметен/вещен характер. Не се дава паричният им еквивалент - наградите не могат да бъдат сменяни или разменяни за тяхната парична равностойност.

Класирането в играта се извършва според спечелените от прогнозите точки. Генералното класиране включва всички срещи от Шампионската лига за сезон 2014 / 2015 г.

В края на груповата фаза ще бъде раздадена поощрителна награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара