Гатанките отгатни и спечели тетрадка и програма за твоя ученик!

Краен срок - 5 октовмри 2014

Всеки от участниците в играта ще трябва да отговори на поставени от Организатора въпроси, зададени под формата на гатанки. За да отговори на поставените въпроси, всеки от участниците ще може да избере измежду един от три възможни отговора на всеки въпрос. Времето за отговор на всеки въпрос трябва да е 1 минути/60 сек.

За всеки верен отговор,  участниците ще получават по 100  броя точки, като с всеки верен отговор, точките ще се натрупват. 

Всеки от участниците в играта ще има възможност да покани свои прители, чрез споделянe на играта, които също да участват в нея. Като за всеки един поканен приятел, поканилият участник ще получава допълнително 30 броя бонус точки, натрупващи се към общият му брой точки.

За всяка оставаща секунда от времето за отговор участиците получават по 1 точка

Всеки участник отговорил правилно на поставен въпрос в приложението на играта във Facebook-страницата на Организатора, има възможност за спечелване на следната награда: комплект тетрадка с учебна програма.

Всеки Понеделник в рамките на срока на играта, всички участвали и натрупали точки в нея от предходната седмица, биват класирани според броя натрупани точки, посредством автоматичната софтуерна система, заложена в играта.  Десетте  участника, класирани с най – голям брой точки,  печелят посочената награда. В случай, че има участници с еднакъв брой точки, системата ги подрежда по реда на включване в играта.

Всеки от участниците може да спечели само по един брой от горепосочената награда.

Легитимацията при получаване на подаръците и наградите се извършва чрез представяне на лична карта.

Организаторът ще се свърже с победителите посредством телефон или и-мейл, които потребителят е дал при регистрацията си за участие в играта. В случай, че спечелилият участник не потвърди приемането на наградата и не предостави адрес за доставка в рамките на 5 работни дни, Организаторът има право да изтегли друг на негово място.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара