Сподели снимка на тема "Завинаги приятели" и спечели награда всеки ден

Краен срок - 30 септември 2014

Участниците в кампанията „Сподели и спечели“ е необходимо да изпълнят следните условия, за да могат да участват в томбола за награди, предоставени от Организатора.

a) Да бъдат регистрирани потребители на социалната мрежа фейсбук (www.facebook.com)

б) Да харесват фирмената страница на Организатора.

в) Да приемат онлайн приложението на Организатора, достъпно за използване, чрез платформата на фейсбук.

г). Да качат забавна снимка с близък човек, който е в чужбина, да го отбележат на снимката и да напишат кратка история, подпомогнати от предварително определени въпроси. *

д) Да изпратят покана на своя близък човек от снимката, за да я види и хареса.

е) Да поканят приятели да харесват/гласуват за тяхната снимка в приложението.

* Когато веднъж потребител е направил снимка и я е споделил, тогава участва за награда. Ако реши да направи нова снимка - запазва се новата снимка на мястото на старата, отново може да я сподели на стената си, като започва да събира гласове/харесвания за последно качената снимка без да се отчитат събраните до този момент по предходната снимка.

Всички регистрирали се участници и изпълнили стъпките описани по-горе ще участват в томбола с ежедневни награди.

Имената на ежедневните победители ще бъдат оповестени на фирмената страница на Организатора във фейсбук, както и на фирмения сайт на дружеството в деня следващ деня на определянето на победителя. Организаторът се задължава да се свърже с избраните участници до 5 (пет) работни дни след изтеглянето им.

Първите 5 снимки с истории, който са събрали най-много лайка/харесвания ще бъдат наградени с основните награди от Организатора.

Имената на първите 5 победители ще бъдат оповестени на фирмената страница на Организатора във фейсбук, както и на фирмения сайт на дружеството в деня следващ деня на определянето на победителя. Организаторът се свързва с победителите по имейл или по телефон, използвайки данните за контакт, предоставени от участниците в рамките на максимум 10 (десет) работни дни от определянето им.

Ежедневни награди: Наградите са предметни. 21 броя ключодържатели, химикалки и запалки изцяло брандирани с модерната визия на МъниГрам и Фактор И.Н. Наградите ще се получават във фронт офиса на Фактор И.Н. АД на адрес: ул. “Александър Батенберг I” 10 в удобно и за двете страни време или ще бъдат изпращани по поща или куриер до адрес на спечелилия за сметка на Организатора.

Основни награди: Наградите са предметни. По две фланелки с принт на снимката, която спечелилите са използвали и качили в приложението (една фланелка за човека в чужбина и една за тях). Наградите ще се получават във фронт офиса на Фактор И.Н. АД на адрес: ул. “Александър Батенберг I” 10 в удобно и за двете страни време или ще бъдат изпращани по поща или куриер до адрес на спечелилия, както и на неговия близък в чужбина, за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара