Защо обичам да ходя на училище – конкурс за приятните мигове в училището

Краен срок - 17 октомври 2014

Защо обичам да ходя на училище – конкурс за приятните мигове в училището

Приятели, ето че отново дойде септември и училището започна за поредна година. Ето че най-дългата ваканция, лятната, свърши. За едни тя е минала много бързо, за други не чак толкова, но пък и в училище не е чак толкова неприятно, напротив, дори е интересно, особено за тези, които за първи път отиват на училище. Тези, които няма да са в първи клас, отново ще видят своите съученици, някои от които може би не са виждали от края на миналата учебна година. А може да има и нови ученици във вашия клас, с които ще се запознаете и може да станете добри приятели. И колкото и понякога да ни се струва трудно всички сме имали своите забавни, приятни и интересни училищни мигове. Всъщност като се замислим училището е най-приятното и весело място в света нали? Не всички деца обаче мислят така – точно за тях е новият ни конкурс. Чрез него и с вашата незаменима помощ искаме да покажем на всички колко забавно и приятно е времето прекарано в училище.

За да ни помогнете, а и да спечелите от интересните ни награди трябва да направите нещо, в което вече многократно сме се убедили, че сте много добри. По-точно казано трябва да напише стихче и/или eсе на тема "Защо обичам да ходя на училище?". Сигурни сме, че още щом чухте темата вече сте се сетили какво да напишете, но нека все пак ви дадем и нашите примери. Можете да включите някоя забавна случка от училище или да разкажете какво интересно сте научили там, можете да ни разкажете какво от нещата, които са ви казали учителите ви е помогнало в някое премеждие в живота или пък просто да ни разкажете защо обичате училището.... Но стига толкова от нас, сега е ваш ред. Убедени сме, че ще се справите много по-добре. И така...

След като напишете вашето есе и/или стихотворение ще очакваме да ни го изпратите на адрес info@az-deteto.bg до 17-ти октомври, като както винаги не забравяйте да добавите вашите име, фамилия и навършени години. А двете най-красиви и интересни есе и стихтовроние сме приготвили и специални награди – интересни материали и предмети, с които училищните дни да станат още по-весели и приятни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара