Клиника „Афродита” подарява инвитро процедура

Краен срок - 31 декември 2014

МЦ „Афродита” е водещ медицински център, гарантиращ съвременно оборудване, опитни специалисти и световноизвестни консултанти. Отделът за репродуктивна медицина е създаден в началото на 2008 г. и оттогава предлага непрекъснато услуги с огромен успех.

Високото качество на функциониране и непрекъснато обучение на нашите специалисти, заедно с високите проценти успеваемост и гъвкавата ценова политика, привличат голям брой двойки от цяла България. МЦ "Афродита" може да се гордее, че процедурите за инвитро се увеличават с 60% всяка година.

В сайта на клиниката можете да научите всичко за екипа и условията, а във Facebook можете да получите отговор на всички въпроси в реално време от специалистите на МЦ "Афродита".

-   Клинка „Афродита” е една от най-добрите клиники за инвитро у нас с подготвен екип и отлични условия.
-   В клиниката са проведени повече от 1000 успешни процедури без усложнения.
-   Клиника „Афродита” има стотици родени бебета след инвитро, което е отчетено в статистиките на фонда за асистирана репродукция и регистрите на агенцията по трансплантация.
-       В МЦ "Афродита" се предлага пълен набор услуги, сред които преглед с 4D ехограф, фетална морфология, урологични прегледи, консултации за безплодие, ултразвук с цветен доплер, консултации с андролог, семенен анализ, разширен семенен анализ, TESE екстракция на сперматозоиди  от тестиса, PESA подкожна аспирация на сперматозоиди от епидидима, лабораторни услуги след TESE/PESA, съхраняване на сперма, донор сперма, съхраняване на ембрион, трансфер на замрaзени ембриони.

Сега МЦ "Афродита" ви дава възможност да се уверите в професионализма, личното отношение към всеки пациент и добрите условия на клиниката, като предоставя шанса да спечелите безплатна инвитро процедура.

За да участвате, единственото, което трябва да направите, е да напишете като коментар в настоящата тема, само с едно изречение, защо бихте желали да се подложите на инвитро в МЦ "Афродита".

Победителят ще бъде изтеглен на края на годината и ще бъде обявен на страниците на темата.

Освен възможността да получите безплатна инвитро процедура, МЦ "Афродита" подарява и 5% отстъпка от цената на всички услуги, предлагани от клиниката, само за потребителите на форумите на BG-Mamma. За да получите своя персонален код за отстъпка, изпратете потребителското име и електронната поща, с които сте регистрирани в BG-Mamma, на e-mail: igra.afrodita@abv.bg


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара