Спечели уикенд за двама в планински курорт в България от Always

Краен срок - 29 септември 2014

Always се обзалага, че жените могат да бъдат по-силни, отколкото предполагат. Новите Always Ultra ги освобождават от притеснението от протичане, за да могат да се наслаждават на живота без ограничения и по време на своите чувствителни дни!

Always залага на теб! Включи се в предизвикателството и ни докажи как се забавляваш през онези допълнителни 5 дни, като ни изпратиш снимка или видео!

Може да спечелиш уикенд за двама на планина!

От 1 септември до 29 септември в рамките на четири седмици / 29 дни Always/P&G и Tialoto.bg организират съвместна игра за читателите на сайта на младата, модерна жена. За целите на играта се създава специална промо страница Tialoto.bg/Always.

Условие за участие в играта е публикуването на снимка или видео на която показваш как се забавляваш през онези допълнителни 5 дни, която се качва на специално създадената промо страница Tialoto.bg/Always в секция ‘Участвай’. Регистрирайки се в играта, вие декларирате, че снимката или видеото, с която участвате в конкурса е авторска и имате права върху нея, както и че използваната в играта снимка или видео не съдържа дискриминативно и нецензурирано съдържание.

Един от вас, който вземе участие в играта, като качи снимка или видео ще има шанс да спечели уикенд за двама в планински курорт.

Всеки участник има право да участва само с една снимка или с едно видео.

На 30-ти септември ще обявим официално победителя и ще обявим печелившите с новина в сайта Tialoto.bg и в секция ‘Начало’ на промо страницата.

Награди:
Уикенд за двама в планински курорт в България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара