Спечелете ваучер на стойност 300 лв. и 10 топ продукта от Macadamia, Kerastase, Loreal, Dessata, LAKME и Philip Kingsley

Краен срок - 21 септември 2014

Включете се в томболата по случай 7 години zlatnaribka.com!

Наградите са ваучер на стойност 300 лв, който можете да използвате цяла година, както и 10 топ продукта от Macadamia, Kerastase, Loreal, Dessata, LAKME и Philip Kingsley.

Запазете касовите бележки, които ще получите от днес до събота включително в магазините, и в понеделник за покупки, получени онлайн, защото на гърба им ще има номер, с който ще бъдете включени в томболата. Наградите се дават срещу касовата бележка или номера, който сме ви дали!

Всички покупки участват в томболата - онлайн, и в магазините.

Наградените ще бъдат обявени във Фейсбук страницата ни на 23-и септември, вторник в 16 ч., както и с новина в сайта zlatnaribka.com

Участието в томболата не е свързано с покупка. Ако желаете да се включите в томболата, можете да посетите магазините в гр. София на адрес бул. Скобелев 30, гр. Пловдив ул. Свети Климент 6, гр. Варна ул. Шейново 4 и да получите номер. Номер можете да получите като изпратите писмо с име и телефонен номер на адрес гр. Пловдив ул. Свети Климент 6, до фирма Мястото ООД.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара