Спечели ваучер за любимото си занимание и още награди от Always

Краен срок - 31 август 2014

Всеки месец през онези пет деликатни дни жените се отказват от любимите си занимания. Новите Always Ultra те освобождават от притеснението от протичане, за да можеш да се наслаждаваш на живота без ограничения и по време на своите чувствителни дни!

Кажи ни от какво се отказваш всеки месец през онези дни и Always ще ти покаже, че имаш силата да обърнеш нещата в своя полза.
Освен това можеш да спечелиш ваучер за предпочитано от теб занимание, за да ти дадем всичко, от което имаш нужда и да не се отказваш!

Всеки участник се регистрира с две имена - собствено и фамилно, адрес и телефон за кореспонденция, имейл.

За да участва в Играта, потребителят трябва да направи следното:
1) Да влезе в секцията на Играта на линк и да попълни всички данни;
2) Да отговори на всички въпроси;
3) Да приеме Официалните правила на играта.

Всеки потребител може да участва само 1 (един) път в Играта (всеки потребител може да се регистрира само веднъж в Играта, използвайки уникален имейл адрес).

Механизъм на Играта:
• Играта включва 6 въпроса;
• Всеки участник трябва да отговори на всичките 6 въпроса, за да участва в томболата за наградите.

В края на всяка седмица от провеждането на Играта чрез жребий ще бъдат изтеглени по 4 (четирима) печеливши. Жребият ще бъде теглен всеки понеделник в 00:00 часа и в него ще участват всички потребители, регистрирали се през предходната седмица и отговорили вярно.

Всички раздавани награди имат предметен/вещен характер. Не се дава паричният им еквивалент - наградите не могат да бъдат преотстъпвани, сменяни или разменяни за тяхната парична равностойност.

Наградите в Играта са:
• 10 ваучера за фитнес и 10 опаковки с по 10 броя дамски превръзки Always Ultra;

В края на всяка седмица Организаторът ще се свързва с печелившите, за да удостовери тяхното участие. Представител на Организатора ще се свърже с печелившите на посочения от тях имейл адрес и ще изиска удостоверяване на самоличността им, например чрез представяне на копие на шофьорска книжка или друг официален документ. Участникът следва да посочи и адрес за доставка на наградата.

Ако печелившите не могат да предоставят необходимата информация, ще бъдат дисквалифицирани и Организаторът ще определи друг печеливш – този, който е отговорил най-бързо на въпросите в Играта.

Седмичните награди ще бъдат доставени от Организатора на адреса, предоставен от всекипечеливш, в рамките на максимум 30 дни от тегленето на победителите за съответния етап на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара