Спечелете ATV, таблети, велосипеди и още над 21 000 награди от Aladin Foods

Краен срок - 6 октомври 2014

 Стъпките към наградите са лесни:
1) направете покупка от Aladin Foods на стойност над 5 лв.
2) въведете ПРОМО кода от касовата бележка

Тези стъпки Ви отвеждат право към големите награди:

- на всеки две седмици раздаваме по един таблет iPad mini
- въведете 3 промо кода от касови бележки на стойност над 5 лв. и участвайте за голямата наградa

При всяка покупка на стойност над 5 лв. получавате талон за моментни печалби в нашите обекти - велосипеди, карти за игра, айряни, парични печалби от 5, 10, 20 и 50 лв.!

Общият брой на наградите е 21 341:

- 1 бр. ATV, което ще бъде изтеглено на 06.10.2014;
- 3 бр. таблети iPad mini, които ще бъдат изтеглени съответно на 18.08.2014, 01.09.2014 и 15.09.2014;
- 2 бр. велосипеди;
- парични печалби: 250х5 лв., 50х10 лв., 25х20 лв., 10х50 лв.;
- 18 000 комплекта карти за игра;
- 3 000 бр. от айрян 250 мл.

Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участници в промоцията, които отговарят на условията.

При всяка покупка на стойност над 5 лв. от Aladin Foods, независимо дали е направена на място в обект или чрез услугата доставки, се получава талон за моментна печалба. Моментните печалби са велосипеди, парични печалби от 5, 10, 20 и 50 лв., карти за игра и айряни от 250 мл. При по-голяма стойност на покупката се получава по един талон на всеки 5 лв. - до 9.99 лв. един талон, до 14.99 два талона и така нататък.

Всяка покупка на стойност над 5 лв. от Aladin Foods, независимо дали е направена на място в обект или чрез услугата доставки, носи участие в промоцията за наградите iPad и ATV. За целта, участникът трябва да въведе в приложението към промоцията промо кода от касовата бележка на покупката.

За участие в томболата за голямата награда - ATV - е необходимо да се въведат 3 промо кода от касови бележки на стойност над 5 лв. от Aladin Foods. Ако участникът въведе 6 промо кода, то той получава още една регистрация за тегленето за наградата ATV и т.н.. Тегленето на голямата награда ще се извърши на 06.10.2014 в присъствието на нотариус.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Aladin Foods. Всички спечелили ще получат уведомително писмо на имейла, с който са се регистрирали в промоцията.

Всички полета в регистрационната форма на промоцията са задължителни. Всички полета при въвеждане на промо кода са задължителни.

Моментните награди се получават от обект по избор срещу представяне на печелившия талон до края на промоцията. Това важи за печеливши талони, получени както при покупка на място, така и при услугата доставка. Спечелилите велосипед трябва да потърсят управителя на съответния обект и да оставят своите координати. Представители на организатора ще се свържат с тях за уговаряне получаването на наградата.

Срок за получаване на наградите от тегленията онлайн - до края на промоцията, но не по-късно от 15 дни от обявяването на имената на спечелилия. Всеки печеливш трябва да потвърди, че приема наградата и да посочи обект, от който ще я получи. Наградите се получават само лично от обект на веригата срещу лична карта и касовата бележка, изтеглена като печеливша.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара