Спечелете скутер Peugeot Kisbee, 15 хладилни чанти с бира, 55 комплекта чаши или 120 охладители за бира от Kamenitza

Краен срок - 17 септември 2014

В Играта ще бъдат раздадени следните награди:

· 55 комплекта чаши Kamenitza (всеки комплект съдържа по 4 чаши)


· 15 хладилни чанти, пълни с по 10 Kamenitza can 0,5l

 · 120 броя охладители за бира


· 1 скутер Peugeot Kisbee, цвят черен, двутактов, 49.9 кубика, с въздушно
охлаждане.


Стани фен на страницата на Kamenitza във Facebook, приеми да спазваш официалните правила на Играта и играй.

Целта ти в Играта е да запазиш кеновете с бира Kamenitza в хладилната чанта перфектно студени за максимално дълго време. За целта ги целиш с лед. Когато кубчетата лед попадат в хладилната чанта с бира, COLD EDGE етикетът на Kamenitza запазва своя син цвят, което индикира, че бирата е перфектно студена. Когато кубчетата лед попадат извън хладилната чанта, температурата в хладилната чанта се повишава и съответно етикетът избледнява. Докато етикетът на бирите и термометъра са в синьо, таймерът на играта индикира времето постигнато от участника и играта продължава. Ако етикетът на бирите стане бял и термометърът стигне червената зона, таймерът спира да отчита и ако в следващите няколко изстрела участникът не успее да свали температурата, играта приключва. Таймерът се намира над хладилната чанта.

Спечелилите наградите „Хладилна чанта“, „Чаши“ и „Охладител за бира“ се определят след приключване на всеки от 5-те периода на провеждане на Играта, на следния принцип:

! Тримата участници с най-добри резултати за периода печелят награда Хладилна чанта.
! Участниците, класирани от 4-то до 14-то място по резултат за периода, печелят по комплект Чаши.
! Участниците, класирани от 15-то до 38-мо място по резултат за периода, печелят по Охладител за бира.
! Ако има участници с абсолютно еднакви резултати, между тях се тегли томбола

Спечелилият наградата „Скутер“ се определя с томбола. Томболата се провежда на 19.09.2014 г. в присъствието на нотариус, между всички участници в Играта. Право на участие имат всички участвали, независимо от резултата им и независимо дали са спечелили някои от по-малките награди. В томболата се теглят 3 резерви.

Всеки участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти.

Резултатът на всеки Участник се нулира в края на всеки период.

Спечелилите награди Хладилна чанта, Чаши и Охладител за бира се публикуват във Facebook страницата на Kamenitza и меню „Спечелили“ в апликацията на Играта до 2 работни дни след приключването на съответния период от Играта. Спечелилият наградата Скутер се обявява във Facebook страницата на Каменица в меню „Спечелили“ в апликацията на Играта до 2 работни дни след провеждане на томболата.

Всеки спечелил разполага със срок от 10 работни дни, за да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение във Facebook и да му предостави трите си имена, адрес и телефон за връзка, за целите на получаване на спечелената награда.

Наградите Хладилна чанта, Комплект Чаши и Охладител за бира се получават по куриер за сметка на Организатора след края на Играта. Доставката се извършва в рамките на до 7 работни дни след предоставяне на контактна информация – трите си имена, адрес и телефон за връзка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара