Разбери кой герой си от "Пазители на галактиката" и спечели специална награда

Краен срок - 21 август 2014 

За да вземе участие в спечелването на една от наградите от „Кой пазител си ти?”, всеки участник трябва да отговори на въпросите на теста в приложението. В момента, който приключи теста и учасника избере кино, той се включва в томбола за разпределение на оригинални награди от филма „Пазители на галактиката”. Наградите ще се получават от кината на Cinema City България (София, Пловдив, Стара Загора, Русе и Бургас) по избор на печелившите срещу представен билет от „Пазители на галактиката” от Cinema City.

Участниците отговорили на въпросите от теста ВЕДНАГА разбират дали печелят или не.

При успех, на печелившия участник  излиза информация с вида награда, която печели, как и къде да я получи. За да получи наградата си, участникът трябва да отиде в избраната по-рано от него локация на Cinema City след 3 дни, в която да представи билет от „Пазители на галактиката” от Cinema City.

При получаването на наградата от посочената от участника Cinema City локация, трябва да се представи билет от „Пазителите на галактиката” от Cinema City.. Няма да се приемат билети за 3D очила,билети с нулева стойност и/или спечелени от игри и промоции и/или билети от друга кино верига.

В промоцията „Кой пазител си ти?” ще бъдат разпределени следните награди:

1. Тениски: 12 бр.
2. Стикери: 10 бр.
3. Ключодържател: 5 бр.
4. Йо-йо: 5 бр.
5. Подложка за мишка: 3 бр.
6. Iphone case: 12 бр.
7. Тефтер: 6 бр.
8. Шапка: 5 бр.
9. USB – 5 бр.
10. Раници: 10 бр.

Печелившите се избират на случаен принцип. Така заложеният механизъм не позволява на Организатора да предопредели резултата от проведеното случайно разпределение на наградите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара