Спечелете луксозна екскурзия във Франция и + стройно и елегантно тяло с Vitaslim

Краен срок - 31 декември 2014 

Вземете само сега новия промо пакет от Vitaslim „Пълна програма Отслабване”.

С него всеки получава:

+ 1 кутия Vitaslim LINE БЕЗПЛАТНО
+ 1 кутия Vitaslim LINE дъвки БЕЗПЛАТНО
+ практичен несесер ПОДАРЪК
+ талон за участие в жребий за спечелване на луксозна екскурзия във Франция и
+ стройно и елегантно тяло.

Ела във Франция

Талонът с промо код, който ще намерите във всеки пакет, ви дава възможност да спечелите
голямата награда – луксозна екскурзия до Франция.

Как да участвам?

1. Регистрирай своя промо код от талона.
2. Стягай багажа за Франция.

В „Ела на френско приключение с Vitaslim” участват само специално пакетираните промоционални пакети „Пълна програма Отслабване”.

За да участва в „Ела на френско приключение с Vitaslim”, потребителят трябва да регистрира промоционалния код от талона във всеки пакет „Пълна програма Отслабване”, който е закупил, на сайта vitaslim.eu по следния начин:

В съответните полета на регистрационната форма въведе промоционалния код, име, фамилия, е-mail, номера на мобилния си телефон и съответния CAPTCHA (капча) код. Също така участникът трябва да сложи отметка в полето „Съгласен съм с Условията” и „Пазя талона с този код”. В регистрационната форма не може да бъде въведен номер на стационарен телефон.

Всеки участник участва в тегленето за голямата награда – луксозна екскурзия за двама във Франция, с толкова участия, колкото промоционални кода е регистрирал успешно в периода на играта (напр. ако до датата на тегленето участникът успешно е регистрирал 2 (два) промоционални кода, той участва с 2 (две) участия в жребия за наградата – луксозна екскурзия за двама във Франция).

Наградата се предоставя под формата на ваучер от ТА „Калини“ ООД, който следва да бъде използван в срока, упоменат на ваучера.

Ваучерът покрива 7-дневна екскурзия по програма във Франция с включени нощувки в 4*/5* хотели, самолетни билети, транспортни разходи от и до хотела, ексклузивни посещения на най-интересните места и атракциони в градовете по програмата на екскурзията във Франция плюс ВИП разходка в завода на Capsugel в град Колмар, където се произвеждат продуктите Vitaslim. За повече информация вижте частта Награда в настоящата страница.

Победителят от жребия ще бъде обявен на сайта vitaslim.eu със своите имена и печелившия код от промо талона, с който е участвал.

В случай че участникът спечели голямата награда – луксозна екскурзия за двама във Франция, в първия работен ден след съответното теглене той ще получи телефонно обаждане от представител на Организатора, както и уведомително писмо по имейл, че печели от „Ела на френско приключение с Vitaslim” както и указания от Организатора за получаване на наградата.

За да получи наградата – луксозна екскурзия за двама във Франция, спечелилият участник трябва да даде на Организатора (или негов официален представител) промоционалния талон с печелившия код от „Ела на френско приключение с Vitaslim”.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара