Спечели лятна уикенд почивка със Citroën!

Краен срок - 15 декември 2014

Наградите се теглят на случаен принцип.

Награди ще се теглят три пъти в периода на продължителност на Играта – месеците май, август и декември месец..

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в играта са общо 3 уикенд почивки с автомобил Citroën за 4-ма на територията на Република България. Автомобилът, който ще бъде предоставен от „Автомотор Корпорация” АД ще бъде този, който е посочен в играта като подходящ за съответния потребител.

Уикенд почивките ще бъдат съответно Спа уикенд във Велинград – юни месец, Морски уикенд – септември месец, уикенд в планината – януари месец.

Награда може да получи всеки участник, който е преминал успешно през всички стъпки на играта и 5 от приятелите му са приели поканата.

Един участник може да получи само една награда. Наградите не могат да се получават от трети лица и не могат да се разменят с паричната им равностойност.

Победителите се съгласяват да бъдат снимани, записвани и да участват в публични прояви на „Автомотор Корпорация” АД, без да получават допълнително възнаграждение за това.

За да участвате, трябва да харесате страницата на Citroën България.

Всеки потребител може да се регистрира в рамките на периода на играта на https://www.facebook.com/citroen.bg в таб „На почивка със Citroën и приятели”, използвайки функционалността facebook connect, като предоставя име, имейл, пол, дата на раждане и снимка и да даде съгласие за събиране и обработване на личните данни за целите на играта и маркетинга, както е посочено в регистрационната форма.

За да участва в Играта, всяко лице трябва да влезе в приложението на играта на официалната страница Citroën България в социалната мрежа Facebook, на адрес в интернет http://www. facebook.com/citroen.bg, да премине през кратка анкета, за да разбере кой е подходящият автомобил Citroën за него, да го сподели на стената си и да покани своите приятели, за да участва за една от трите награди. Ако иска да е сред печелившите в играта, трябва 5 от неговите приятели да приемат поканата и преминат през всички стъпки на играта.

Колкото повече приятели кани всеки потребител, толкова по-голям е неговият шанс да бъде избран в томболата, защото в нея присъстват имената само на поканените от него приятели. Когато на случаен принцип бъде изтеглено име от томболата, печелят изтегленият потребител и този, който го е поканил.

Спечелилите участници се уведомяват по email.

Спечелилите участници получават наградите си на място, в централния офис на „Автомотор Корпорация” АД в Бужурище – автомобил Citroën за уикенд, който е посочен като подходящ за потребителя в играта и ваучер за уикенд почивка за 4-ма.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара