Спечелете парфюм Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino

Краен срок - 31 август 2014

За всички любители на нежните аромати е следващата награда в LuckyStar.bg.

Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino е свеж дамски аромат. Спада към флорално-плодовите парфюми, които са подходящи най-вече за горещото време през лятото. Композицията, която вплита в себе си радостни житейски моменти, приморски бриз и красива природа, ще Ви зареди с усмивка винаги, когато използвате парфюма. Light Blue Dreaming in Portofino е създаден в чест на спокойния и приятен живот край Средиземното море в красивата местност Портофино.

Луксозната модна марка Dolce & Gabbana е създала ухание, леко като бриз, в което е добавила съблазнителни цветя и сочни плодове, за да зарадва всички жени. Зашеметяващият коктейл от аромати се крие в стъклен флакон със семпла форма, украсен с метална капачка. Върху опаковката на парфюма е изобразен пейзажът на Портофино, който е вдъхновение за създаването на този невероятен аромат.

Парфюмът се разкрива със свежата нотка на сочно личи и съблазнителен мускусен хибискус. В сърцевината му ще откриете специфичния аромат на ирис, който се смесва отлично с обикновен осматнус. Изключително страстният завършек е съставен от нотки на мускус, амбра и интензивно пачули.

Въпреки че парфюмът от марката Dolce & Gabbana е въздушен, лек и нежен, той е същевременно и доста дълготраен. Приятното докосване ще усещате няколко часа след нанасяне. Light Blue Dreaming in Portofino е съвършеният подарък за всяка жена, която обича козметика от световно качество с летни и семпли нотки.

За да спечелите този страхотен парфюм, трябва да имате регистрация в LuckyStar.bg. След като сте се регистрирали, влезте в профила си и кликнете върху бутона "Участвам". Само така ще сте сигурни, че участвате в поредната томбола.

Не забравяйте и да поканите приятелите си да Ви помогнат! Всеки от тях, който влезе в профила си или се регистрира през Вашия уникален линк, ще Ви донесе по един допълнителен шанс за печалба.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара