Изследвай България с Линекс и спечели над 50 000 награди

Краен срок - 30 септември 2014 

Промоцията ще бъде проведена на територията на Република България и ще включва следните продукти: Линекс Гастро капс. 25 мг. X 16, Линекс Гастро капс. 25 мг. х 32, Линекс Форте капс. X 14, Линекс Бейби саше X 10, Линекс Бейби саше X 20, Линекс Имуно капс X 20, заедно наричани по-долу „Линекс”.

Промоцията ще бъде провеждана в някои търговски обекти (аптеки, дрогерии) на територията на България, които са приели да участват в Промоцията и да спазват настоящите Официални правила. В Обектите, участващи в Промоцията, ще бъдат поставени промоционален плакат, дисплей и/или други промоционални материали, които указват, че съответният обект участва в Промоцията.

Организаторът ще предостави на Обектите, участващи в Промоцията, общо до 52 000 броя скреч карти, които следва да бъдат предоставяни на лица, закупили Линекс в горните Обекти по време на Промоцията.

Съгласно условията на Промоцията, всяко лице, получило скреч карта, има право да получи награда, посочена на съответната скреч карта, а именно: Карта „500 туристически обекта в България“ или специално издание на списание „National Geographic България” - „България – природа и култура през погледа на National Geographic България”, издадено от „СББ Медиа” АД.

Организаторът ще осигури общо до 52 000 бр. награди, както следва:

§ 50 000 бр. карти „500 туристически обекта в България“;

§ 2 000 бр.  специално издание на списание „National Geographic България” - „България – природа и култура през погледа на National Geographic България”, наричано по-долу „Специалното издание”.

Всеки Участник, който получи скреч карта, следва да изтрие означено на нея поле, за да получи информация коя от наградите печели. Всяка скреч карта дава право да бъде получена една награда, посочена на скреч картата като спечелена.

В случай, че изтритата скреч карта носи право на получаване на карта „500 туристически обекта в България“, за да получи същата съответният Участник следва незабавно да предаде изтритата скреч карта на служител на Обекта, участващ Промоцията, в който Участникът е получил скреч картата. Служителят на Обекта, участващ в Промоцията, предава на Участника спечелената карта „500 туристически обекта в България”  срещу предаване на печелившата скреч карта.

Скреч картите, които дават право да бъде получено Специално издание, съдържат сериен номер и уникален код. За да получи наградата си, съответният Участник следва да посети интернет страницата www.nationalgeographic.bg, да маркира банера, рекламиращ Промоцията,  и да извърши регистрация чрез попълване и подаване на електронен  Талон за доставка („Талон”). В талона следва да бъдат попълнени серийният номер и  уникалният код, посочени на печелившата скреч карта, както и данни на Участника: три имена, адрес за доставка на наградата на територията на България, и-мейл и телефон за връзка. Всяка комбинация от сериен номер и код е уникална, може да бъде регистрирана само веднъж и дава право на едно Специално издание. Няма ограничение за броя регистрирани различни комбинации от един Участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара