Кажи "ДА" на шоколада и хиляди награди от Milka - 500 таблета, 500 смартфона и 5000 USB памет

Краен срок - 15 октомври 2014

Период на промоцията: 1 Септември 2014 г. – 15 Октомври 2014 г. Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

Продукти, участващи в промоцията – всички Milka продукти със залепен на тях промоционален стикер (съдържащ информация за участие в настоящата промоцията).

За да получат награда от промоцията, печелившите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите,  опаковките със залепените на тях стикери с печеливши кодове.

Механизъм на промоцията:

Закупете Milka продукти с промоционален стикер.

От вътрешната страна на всеки промоционален стикер има девет-символен код, включващ цифри и букви. Участниците могат да регистрират кода изпращайки SMS на номер 1080* (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно в интернет на адрес: www.milka.bg.

*Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС  за абонатите на Мобилтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на GLOBUL.

Награди и механизъм:

За периода на промоцията могат да бъдат раздадени общо:

    5000 броя USB памети;
    500 броя таблети +слушалки;
    500 броя смартфони + тонколонки.

С всеки един (1) регистриран код участниците в промоцията участват в ежедневното теглене за 1 от следните награди: 8GB USB памет „HAMA“ – 5000 броя

Всеки участник е уведомен незабавно след регистрацията на кода дали печели USB памет.

С всеки четири (4) регистрирани кода (от един и същ мобилен номер и/или регистрирани през интернет) участниците в промоцията участват в ежедневното теглене за  1 от  следните награди:

  Таблет „Samsung  Galaxy Tab3 Lite T110“ + слушалки „Sony MDRZX100W“ - 500 броя
  Смартфон „Samsung I8200 Galaxy S III mini valuе” +тонколонка “Divoom IFIT -1”  - 500 броя

Всеки ден от периода на промоцията ще могат да бъдат спечелени по 111 бр. USB памет, 11 бр. таблета + слушалки, и 11 бр. смартфона + тонколонка.

Всеки участник е уведомен незабавно след регистрацията на кодовете дали печели таблет + слушалки или смартфон + тонколонка.

Уникалния идентификатор за регистрация е телефонният номер на всеки участник. Участникът трябва изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки  същия телефонен номер на www.milka.bg.

Участниците имат право да регистрират неограничен брой кодове, като всеки един (1) регистриран код дава шанс на участника да спечели един брой от 5000 8ГБ USB памет, а всеки четири (4) кода дават шанс да се спечелят един брой от 500 Samsung Таблета +слушалки или един брой от 500 Samsung смартфона + танколонки. Един участник може да спечели само по един брой от всякa награда.

С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.

Един участник може да регистрира максимум 16 кода на денонощие. Всеки пореден опит ще бъде считан, като невалидна регистрация.

Печелившите участници регистрирали кодoвете си със SMS ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници регистрирали кодовете си чрез интернет (milka.bg) ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който ще трябва да попълнят и валидни данни за доставка. След попълване на данните за доставка печелившия ще получи безплатен SMS с потвърждение за успешна регистрация.  Печелившите кодове и телефонните номера на спечелилите участници също така ще бъдат публикувани на www.milka.bg

Всеки участник спечелил награда, трябва да потвърди в 10-дневен срок, като се обади на       посочените телефони описани в точка  VII от Общите условия на промоцията. Непотърсени награди в определения срок, няма да бъдат раздавани на печелившите или на други участници! Организаторът на Промоцията няма задължение да води кореспонденция във връзка и по повод претенции за получаване на награди, предявени след десет дневния срок от получаване на съобщение за потвърждение за спечелена награда.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 50 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриера ще прозвъни спечелелите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Наградите се получават лично само срещу представяне на документ за самоличност или от упълномощен представител и предоставени на куриера опаковки с печеливши промоционални кодове. За връчването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол.

Участвай в КОНКУРСА

9 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара