Спечелете двоен билет за концерта на Андреа Бочели

Краен срок - 24 август 2014

Андреа Бочели определено не се нуждае от никакво представяне. Той е най-продаваният класически соло изпълнител на всички времена и е възхваляван от светила като Лучано Павароти, Франко Корели, Зубин Мета, Хосе Карерас, Лорин Маазел и Рене Флеминг, а Селин Дион дори възкликва: „Ако Бог можеше да пее, щеше да звучи като Андреа Бочели!“

Затова и концертът на Маестрото ще бъде едно от най-грандиозните и важни събития в културния календар на България и София тази година, което не трябва да се пропуска за нищо на света. Продукцията за събитието е по-голяма дори и от тази за концерта на Metallica преди години – цели 150 тона, които ще бъдат докарани с 20 камиона.

На сцената на стадион “Българска армия” на 31 август заедно с Маестро Андреа Бочели ще излязат и над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ - над 70 аркестранти и 60 певци. Освен тях, другите българи, които ще се качат на грандиозната сцена, ще бъдат сопраното Светла Василева и Магдалена Калчева от китарното дуо CARisMA, които са лично откритие на Бочели.

Vesti.bg Ви дава възможност да спечелите една от две двойни покани за това грандиозно събитие, което ще се помни за цял живот.

За да участвате, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Колко български музиканти ще излязат на сцената с Маестро Андреа Бочели на стадион “Българска армия” на 31 август?
a) по-малко от 100
b) между 100 и 150
c) над 150

Изпращайте отговорите си на igra@moko.bg заедно с трите си имена и телефонен номер за връзка.

Името на печелившия се обявява на 25.08.2014 г., а представители на Организатора на концерта ще се свържат с победителя, за да уточнят детайлите по получаване на наградата.

Организаторът на концерта си запазва правото при невъзможност на участника да вземе своята награда, да избере нов победител, както и да променя или допълва официалните правила или да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара