Спечели билети за концерта на Андреа Бочели!

Краен срок - 18 август 2014

Най-романтичното изживяване за 2014 е насрочено за 31 август от 19:30ч. на стадион „Българска армия".

След преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион “Българска армия”, който ще бъде реновиран до 15 август, бяха осигурени допълнителни 3 500 седящи места, както и 2 000 правостоящи, но се оказа, че и те са недостатъчни, за да могат всички почитатели на Маесторото в България да се насладят на невероятния му талант. Затова ние ти даваме възможност да се сдобиеш с цели два пропуска за това незаменимо изживяване.

Ето какво се иска от теб, за да имаш възможност да спечелиш покана за тази романтична вечер под звездите на София.

В коментарната форма ни остави линк с някое от любимите ти изпълнения на Маестрото, като уловката е то да не се повтаря с никое казанo преди това. Всекидневно ние ще подреждаме плейлист с видеата, които ни споделят нашите читатели, който ще наречем #ViewAndreaBocelli и ще го публикуваме в You Tube, за да могат всички да го слушат преди да дойде време за големия концерт.

На 18 август, на случаен принцип ще изберем този, който ще има възможността да се наслади на някои от най-популярните оперни откъси и песни от репертоара на Андреа Бочели: сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, песни от албумите Incanto (“Mamma”), Passione (“La Vie En Rose”), Sentimento (“Aranjuez Con Tu Amor”) Vivere (“Canto Della Terra”) и много други.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара