Britos сбъдва твоята мечта и ти дава до 5000 лв., за да я осъществиш

Краен срок - 22 септември 2014

Правила за участие

Конкурсът  е за видео представяне на мечта на участника.

Всеки участник има право да подаде по едно предложение за участие в конкурса.

За участие в конкурса е необходима регистрация, която включва следните данни: име, възраст, град, професия, електронна поща и телефон за обратна връзка. С регистрацията в конкурса всеки участик се съгласява с правилата, посочени в настоящите Общи условия.

Паралелно на страницата на конкурса ще се проведе избор на публиката. Участникът с мечтата, събрала най-много харесвания (Likes) ще бъде излъчен като победител на публиката и ще получи награда. В случай на равен брой събрани гласове от публиката, финалистът ще бъде определен от официалното жури на конкурса.

Изисквания към материалите

1. Съдържание: представяне на мечта на участника
2. Формат: видео с продължителност до 1 минута
3. Максимална големина на файла: 20 MB
4. Формат на файла: .mov, .mpeg4, .mp4, .avi, .wmv

Критерии за оценка

1. Оригиналност
2. Начин на представяне
3. Възможност за реализиране
4. Съвместимост с ценностите на Бритос

Официалното жури ще връчи награда на големия победител в конкурса – финансова подкрепа за реализация на мечтата, с която е участвал в конкурса в размер до 5000 лв. с ДДС. С настоящото всички участници се считат за уведомени и се съгласяват, че Бритос ЕООД предоставя финансова подкрепа до размера на горепосочената в предходното изречение сума. В случай че за реализиране на мечтата на победителя е необходима парична сума, надвишаваща финансовата подкрепа, то разликата над сумата от 5000 лева с ДДС, се поема от победителя в конкурса.

Победителят, събрал най-много гласове в гласуването на публиката ще спечели финансова подкрепа за реализиране на мечтата, с която е участвал в конкурса в размер до 1000 лв. с ДДС.

Наградите са поименни, служат единствено за финансиране на реализацията на мечтата и не могат да бъдат заменяни срещу паричната им равностойност.

Наградите ще бъдат връчени на двамата победители лично по време на насрочено събитие. Мястото и датата на събитието ще бъдат уточнени допълнително. Бритос ЕООД поема ангажимента да се свърже лично с финалистите в конкурса, както и с победителите и да ги информира за мястото и часът на връчването на наградата.

Финалистите в конкурса и победителите са длъжни да присъстват на събитието при връчване на наградите;

Победителят в конкурса е длъжен да осигури и предаде на организаторите на конкурса видео материал от реализирането на мечтата или съответно да даде възможност на организатора на конкурса да заснеме самото реализиране на мечтата. Организаторът на конкурса по своя преценка и в зависимост от вида на мечтата определя коя от горепосочени опции Победителят е длъжен да осигури – да заснеме сам или да даде възможност на организатора да заснеме реализирането на мечтата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара