Спечели 300 награди от Gorenje и BeckReisen.bg

Краен срок - 21 декември 2014

В Томболата има право да участва всяко дееспособно физическо лице, за което са налице условията, посочени в раздел III, наричано по-долу Участник. Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници. За да участва трябва да са налице следните условия и те са:

1. Да посети рекламно - информационно шоу, организирано от Бек Интернешанъл
2. Присъстващте на всяко едно рекламно – шоу ще получат по 1 (един) уникален талон с уникален номер/код.
3. Всеки Участник има право да регистрира неограничен брой уникални кодове за периода на Томболата от 01.01.2014г.  – 21.12.2014 г., но на всяко рекламно-информационно шоу има правото да получи  само 1 талон.

4. Кодовете трябва да бъдат регистрирани на Интернет страница   www. igra.beckreisen.bg
5. При регистриране на кодовете чрез Интернет страницата се изисква Участниците  да  посочат три  имена , електронен адрес и телефонен номер за контакт. Регистрация чрез Интернет не се таксува.

Участниците могат да регистрират кодовете наведнъж или при отделни посещения на Интернет страницата на Томболата, разделени във времето, но в рамките на промоционалния период. В случай, че сте регистрирали кодовете при отделни посещения, всичките регистрирани кодове ще бъдат отчетени на един участник, при условие, че данните на регистрацията (трите имена, електронен адрес и телефонен номер) са едни и същи.

При всяка регистрация на кодове, участникът ще получава незабавно обратна информация относно валидността на регистрирания код (регистрираните кодове) и бройката натрупани кодове до момента.

За определяне на спечелилите участници и разпределяне ще бъдат проведени дванадесет тегления .

Код регистриран в определен месец участва в тегленето на наградите за същия месец, в който е бил регистриран.

За да участва в Томболата за една от наградите,  участникът трябва да е регистрирал успешно минимум един  брой код за награда. Наградите са разпределени по25/двадесет и пет/  на месец, за всеки един от дванадесетте месеца от срока на промоцията, като всеки месец ще бъдат теглени следните награди:
5бр. Фурна за хляб
5бр. Прахосмукачки
5бр. Сокоизстисквачка
5бр. Микровълнови печки
5бр. Пасатори

Кодовете, с които участник е спечелил награда отнякое от тегленията , не участват при останалите тегления. Не печелившите  кодовете, не се прехвърлят за друго теглене.

Участниците трябва да пазят като доказателство талоните с  които са  се регистрирали. На съхраняваните талони  трябва ясно да се виждат уникалните кодове и двете  имена на участника. При получаването на наградата спечелилият участник е длъжен да предаде на куриера талона , с чиито кодове е спечелил.

Спечелилите участници ще бъдат уведомявани за спечелена от тях награда на посочения от тях телефон или електронната поща, с които са направили профил за регистрация на кодовете, в срок до 7 работни дни от датата на изтегляне на  томболата, в която са спечелили. В случай, че даден участник не бъде открит в рамките на 7 дни от датата на теглене  на томболата, наградата автоматично печели първата изтеглена резерва за съответната награда. Имената на спечелилите ще бъдат публикувани на www.igra.beckreisen.bg

Наградите се получават по куриер, като разходите са за сметка на Участника. Организаторът ще се свърже с всеки спечелил награда на посочения от него телефон или електронната поща, които са посочени при интернет регистрацията, за уточняване на точен адрес за доставка. Доставките ще бъдат направени в работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара