Спечелете зимни гуми, модели колички Bburago и луксозни книги на автомобилна тематика

Краен срок - 1 ноември 2014

Златен волан на AUTO BILD 2014

Сега вие имате думата! Най-голямото експертно жури в Европа – вие, читателите на AUTO BILD в цяла Европа, ще определите кои автомобили ще спечелят тази година престижната награда "Златен волан на AUTO BILD 2014".

Тази година се кандидатират 54 модела в шест категории: малки автомобили, компактни автомобили/кросоувъри, среден/луксозен клас, SUV-ове, кабриолети и спортни автомобили. След гласуването само пет модела от всяка категория ще достигнат до финала.
Разчитаме на вас!


За големия финал се класират моделите, събрали най-много читателски гласове в отделните класове. През месец октомври петте най-предпочитани нови автомобила в категориите ще бъдат тествани на италианската писта в Балоко. Те ще бъдат подложени на безкомпромисни тестове от главните редактори на AUTO BILD в Европа, технически специалисти, автомобилни състезатели, дизайнери и известни личности. Победителите на Стария континент ще бъдат обявени на тържествена церемония в Берлин.

54 автомобила се вкопчват в безмилостна битка за приза. А ние ще раздадем много подаръци на участниците в гласуването. Станете част от най-престижния автомобилен конкурс "Златен волан на AUTO BILD"!

Как да участвате:

Участието е доброволно и не е обвързано с покупка на продукт на Ес Медиа Тийм АД.

Участниците посочват по една номинация от категория – чрез поставяне на отметка с мишката върху съответното име във всяка категория.

За да участва в анкетата и разпределението на наградите, гласувалият отбелязва своя избор в талонa за участие и попълва полетата с лични данни.

Имената на участниците, спечелили подарък от Ес Медиа Тийм АД, ще бъдат публикувани след приключване на конкурса на www.autobild.bg. Спечелилите ще бъдат лично уведомени. Наградите са персонални и не могат да се разменят за паричната им равностойност.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара