Осигурете си перфектно гладка кожа, като спечелите IPL уред за домашно ползване

Краен срок - 18 август 2014

Осигурете си перфектно гладка и нежна кожа, като спечелите IPL уред за домашно ползване Philips Lumea.

Грижата за здравето е приоритет на Philips и затова, скъпи дами, решихме да Ви предоставим възможността за безплатна консултация с професионален дерматолог. Philips Lumea и д-р Елмира Павлова отново ще отговорят на всички Ваши въпроси относно IPL фотоепилацията и приложението ѝ в домашни условия.

Водени от желанието си да Ви зарадваме още повече, решихме да подарим на една от Вас домашен IPL фотоепилатор Philips Lumea.

Как може да спечелите?
За да си осигурите перфектно гладка и нежна кожа с IPL фотоепилатора Philips Lumea е необходимо да се включите в дискусията относно фотоепилацията и IPL технологията в периода от 04.08.2014 до 18.08.2014. В играта автоматично ще бъде регистрирана като участник всяка дама, която участва в дискусията, изпрати въпрос към д-р Елмира Павлова или публикува мнение, засягащи пряко темите IPL технология и фотоепилация.

На 18.08.2014 ще бъде обявено името на дамата, която печели Philips Lumea фотоепилатор. Тя ще бъде избрана на случаен принцип, чрез томбола в присъствието на нотариус. Победителката ще има само едно задължение – да се наслаждава на мека и гладка кожа ден след ден, като след това в периода от 01.09.2014 до 07.09.2014 сподели и дискутира личните си впечатления от Philips Lumea няколко пъти във форума. Philips България ще ѝ предостави възможността за лична консултация с д-р Елмира Павлова и ще използва цитати от мнението на щастливата победителка в различни текстове и публикации, както и ще направи интервю с нея.

Естествено, всички татковци са повече от добре дошли да се включат в темата и в играта.
Участвайте и активно в дискусията и задавайте въпросите си!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара