Спечелете уикенд за двама в Сандански или ваучер за 150 лв. от Dimibike

Краен срок - 30 септември 2014

Здравейте приятели на разходките!

Благодарим ви за многото мейли и за радостта от споделените приключения. Тази година отново организираме конкурс за феновете на пътешествията. Заповядайте, включете се!

Правилата на конкурса са кратки и ясни. Със снимки или думи или и двете разказвате за място, което сте посетили и преживяванията ви там.

В предишни наши конкурси участват предимно пътеписи (което е чудесно), но за хората на които им е трудно да разкажат с думи предлагаме да участват със снимки под формата на фотопис или видеоклип.

А ето ги и наградите:

1. Първа награда - Уикенд за двама с включена закуска в хотел Колозео в прекрасния Сандански.

2. Втора награда - ваучер , на стойност 150 лв любезно предоставен ни от магазин за спортни и туристически стоки Dimibike.

3. Трета награда - Ценна и прекрасна книга на Александър Караджов и Вилиан Стефанов –  ” Пътеводител на Забравената България”.

Краен срок за изпращане на пътеписи е 30.09.2014г.

Краен срок за гласуване 15.10.2014г.

Победителите ще бъдат изтеглени в срок от 5 дни след края на срока за гласуване.

Как ще бъдат избрани победителите в конкурса за пътеписи?

Всички пътеписи, фотописи или видео клипове ще бъдат оценявани директно на страниците на Разходка.ком посредством оценка от 1 до 5, която може да поставяте след всяка статия.

След края на срока за гласуване ще изберем 10 от участвалите разходки с най-високи оценки и сред тях ще изтеглим 3-те награди на случаен принцип. Тегленето отново ще бъде записано и качено тук.

Надяваме се така да няма ощетени и всеки да има равен шанс да спечели, защото всеки разказ е хубав по свой си начин и заслужава награда.

Как да участвате в конкурса или …малко правила

    в конкурса има право да участва всеки, които обича пътешествията, разходките, почивките сред природата и въобще всичко свързано с това и му се иска да разкаже за преживяното.
    за да се включите в надпреварата ни изпратете пътепис, разказ или история, фотопис или видео клип свързана по някакъв начин с ваше пътуване из природата, забележителности, места за отдих и т.н. Можете да пишете за посетени места в България и по целия свят през тази или миналата година.
    пътеписите, респективно разказите, фотописите или видео клиповете трябва да са авторски, да отразяват ваши лични преживявания, пътувания, емоции, мнения и т.н.
    материалът трябва да съдържа поне три снимки от посетеното място (максимума е 15 снимки) и те да са авторски. Текстът да е поне 300 думи.
    материалите ни изпращайте на мейл адрес pishi@razhodka.com като Документ (.doc файл) – написан на Microsoft Word примерно с прикачени в него снимки. Ще приемем и всякакъв друг начин на писане, които сметнете че е удобен за вас (примерно, директно в WordPress)
    можете да участвате с повече от един материал, като така шанса за успех се увеличава.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара