Трима ще спечелят слънчеви очила по избор от Kwiat

Краен срок - 24 август 2014

Слънцето вече няма да е проблем за очите ви - Kwiat подаряват на трима наши читатели слънчеви очила.

Има един аксесоар, който в разгара на лятото неизменно носим със себе си - слънчевите очила. И подобно на чантите, очилата ни трябва да са заявка за личния стил и допълнение към всяка разкошна визия - и елегантна, и ефектно небрежна. С фини или обемни рамки, украсени с камъчета или изчистени, тип авиатор, котешки очи или уейфеър, изобилието от красиви дизайни ни дава възможност да изберем именно този модел, който изразява стила ни и подхожда на формата на лицето ни.

Освен красивия дизайн обаче има нещо по-важно, за което трябва да помислим - качествената защита от агресивните слънчеви лъчи.

Богатство от модели по последните модни тенденции с висококачествена изработка и защита от UV лъчите е това, с което свързваме Kwiat.

Kwiat напомня на нашите читатели колко е важно да защитим очите от негативното въздействие на слънцето и как в същото време да бъдем в крак с последните горещи тенденции при слънчевите очила, като подарява на трима от вас слънчеви очила по избор от дванайсет красиви модела, които сме ви показали тук.

Какво да направите, за да бъдете един от тримата победители?

Покажете ни любимата си снимка с вашите слънчеви очила! Публикувайте я като коментар под фейсбук поста за играта в страницата на MissBloom, не по-късно от 24 август. В понеделник ще изтеглим имената на трима късметлии, които ще получат този модел, който са си избрали от нашите предложения.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара