Спечели геймърски слушалки и други яки награди от STR8

Краен срок - 17 август 2014

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по‐долу:

I. Да хареса страницата на STR8 Bulgaria и да разреши достъп до основните си данни.

II. Да изпълни инструкциите от екрана и да отговори на колкото може повече затворени въпроса в рамките на 48 секунди, за да завърши ниво 1 на играта.

III. Да открие и назове колкото може повече предмета от екрана в рамките на 48 секунди, за да завърши ниво 2 на играта.

Въз основа на получените точки за своите отговори всеки Участник получава диплома за завършването на STR8 Cool+Dry Академия. За да бъде включен в тегленето на томбола за награда, Участникът трябва да сподели дипломата със своите приятели във Facebook.

Наградените се определят чрез провеждането на томбола. Наградите са:
‐ 3 бр. слушалки Razer Kraken за участниците, получили Cool+Dry диплома
‐ 20 комплекта дезодорант спрей против изпотяване STR8 Cool+Dry 150мл и душ‐гел за коса и тяло 250мл за участниците, получили Just Dry диплома.

Спечелилите награда ще бъдат уведомени за това чрез електронно съобщение на e‐mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. За да получи наградата си, всеки печеливш Участник трябва да изпрати на Организатора в рамките на 10 работни дни след получаване на уведомлението данни за доставка, като ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 15 работни дни от датата на изпращане на потвърдителен e‐mail с посочени данни за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара