В края на лятото AVON и ViewSofia ти подаряват романтично изживяване с любим човек

Краен срок - 25 август 2014

Всички сме пленени от любовните трепети, носещи се във въздуха още от началото на лятото. Неутолимата жар, стихийният подтик, слънчевите хора и топлият полъх на вятъра превръщат познатите улици в спираща дъха сцена от романтичен филм.

Ако обаче магията не ти е достатъчна и имаш нужда от още любов и вълнуващи усещания, AVON подготви специална изненада за теб. В края на летния сезон можеш да поглезиш себе си и любимия човек с романтична вечеря за двама в твоя град. А за да я запомниш по-дълго, ще ухае на парфюм Parisian Chic.

Ароматът е вдъхновен от романтиката на парижките улици и събира в себе си нотки на изискана женственост и чувствен шик. Уханието на дръзка черна малина, разцъфващ жасмин и кадифено сандалово дърво ще те пренесат директно в Града на любовта, за да плени сетивата ти с характерния за Париж кристално-любовен световъртеж от трепети и предизвикателства.

Ако сме успели да събудим любопитството ти, сигурно си нетърпелив да разбереш как можеш да се включиш в тази ароматна дързост, затова бързаме да ти разкрием условията.

Отговори в коментарната форма под статията на въпроса "Къде откриваш романтиката?” и стискай палци да изтеглим твоето име!

Имаш време точно до 24 ч. на 25 август да ни вдъхновиш. А на 26-ти един от всички отговорили ще се окаже големият късметлия, който ще има удоволствието да притежава и ухае на този възхитително пристрастяващ аромат, докато е на романтична вечеря с любимия човек.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Романтиката не се изразява в големите неща. Тя се крие дори и в най-малките жестове, които прави любимият човек всеки ден.

    ОтговорИзтриване
  2. Франция, Париж, Айфеловата кула, Сена, любим човек и хубаво френско вино...какво му трябва повече на човек за едно романтично изживяване! Ех, май много се размечтах!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара