Снимай се с белите си дрешки и спечели пътуване до Дисниленд, Париж и 100 бр. подаръчни комплекта от REX!

Краен срок - 15 октомври 2014

В промоцията участват всички перилни препарати под марка Rex: всички аромати на прахове Rex: 3 пранета, 20 пранета, 40 пранета, 60 пранета; всички аромати на Rex гелове: 6 пранета, 20 пранета, 40 пранета, 60 пранета;

Rex e регистрирана търговска марка на Хенкел КГ&Ко. Всички права запазени.

Малки награди: 100 бр. подаръчни комплекта: рамка за снимка + продуктова награда: перилен препарат Rex gel, 20 пранета

Голяма награда: Пътуване до Париж и посещение на Дисниленд за двама.

Наградата включва: Самолетни билети София-Париж-София с включени летищни такси, трансфери от и до летището, хотелско настаняване в хотел за двама в двойна стая за 2 нощувки с вкл. закуска,  медицинска застраховка с покритие 10000 евро; Еднодневно посещение на Дисниленд Парк Париж за двама; 30 евро джобни пари на ден на човек;

Наградата не включва: лични разходи, посещение на други забележителности в Париж, билети за градски транспорт от хотела до Дисниленд и обратно;

Купете перилен препарат Rex (описан в точка 4 от общите условия) в периода 01.08 до 30.10 и пазете касова бележка или документ за закупуване. За да участвате за разиграването на малките награди трябва да сте закупили продукти Rex на стойност 4лв. За да участвате в разиграването на голямата награда трябва да сте закупили продукти Rex на стойност 25лв. Покупките може да са реализирани на няколко касови бележки, стига стойността им да съответства на сумите описани по-горе.

Харесайте страницата на Рекс във фейсбук  и попълнете необходимите лични данни (име и телефон) в приложението. Включвайки се в настоящата игра, давате изричното си съгласие Организаторът и неговите подизпълнители да използват предоставените лични данни единствено за целите на идентификацията и провеждането на промоцията

Качете снимка на вашето щастливо семейство или приятели, на която един или повече души са облечени в искрящо бели дрехи, изпрани с REX. Всеки участник може да качи неограничен брой снимки, но може да спечели само веднъж от всеки вид награда (малка и/или голяма).

Всяка седмица нашето жури ще избира снимки на 10 участника, качили най-усмихнатата снимка с най-искрящите бели дрехи и те ще спечелят малка награда: 1 бр. подаръчен комплект: рамка за снимка + продуктова награда перилен препарат Rex gel, 20 пранета. Малките награди ще бъдат обявявани на следните дати: 18.08, 25.08, 01.09, 08.09, 15.09, 22.09, 29.09, 06.10, 13.10,16.10;

Всички участници, качили снимки при условията по-горе, участват автоматично в томбола за голямата награда: Пътуване до Париж и посещение на Дисниленд за двама. Томболата за голямата награда ще се тегли на 20.10.2014г. в присъствието на нотариус.

Всяка седмица (18.08, 25.08, 01.09, 08.09, 15.09, 22.09, 29.09, 06.10, 13.10,16.10) се теглят 10 броя малки награди - подаръчни комплекти: рамка за снимка + продуктова награда перилен препарат Rex gel, 20 пранета. Имената на печелещите се обявяват на фейсбук страницата, като представител на Организатора се свърза с тях във връзка с получаване на наградите.

Всички участници, качили снимки при условията по-горе, участват автоматично в томбола за голямата награда: Пътуване до Париж и посещение на Дисниленд за двама. Томболата за голямата награда ще се тегли на 20.10.2014г. в присъствието на нотариус. Имената на печелившия се обявяват на фейсбук страницата, като представител на Организатора се свърза с него/нея във връзка с уточняване детайли по организиране на пътуването.

Спечелилите подаръчни комплекти (рамка за снимка + продуктова награда перилен препарат Rex gel, 20 пранета)  ги получават на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни след потвърждение от тях на адреса за доставка на наградата. Продуктовите награди се получават на посочения адрес срещу предаване на касова бележка за покупка на продуктите. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис или от надлежно упълномощено лице.

Организаторът на промоцията се свързва в срок от 5 работни дни след теглене на Голямата награда – Пътуване до Дисниленд със спечелилия участник. В случай, че същият не може да бъде открит на предоставените контакти или не предостави документ за закупени продукти по чл. 6.1., Организаторът предоставя наградата на следващия изтеглен резервен участник.

Спечелилият участник следва да се яви в срок, определен от Организатора, пред посочена от него туристическа агенция за предварително съгласуване на конкретни дати и детайлите на пътуването. Спечелилият наградата следва на свой риск и за своя сметка да осигури изваждането и представянето на всякакви документи, необходими за пътуване в чужбина лично и относно неговия/нейния придружител и следва да ги представи на организатора или други лица, ангажирани с осъществяване на пътуването и настаняването при поискване.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара