Спечелете мини прахосмукачка и 20 ваучера за почистване

Краен срок - 10 септември 2014 

Огромно предимство на Коболд VC 100, че при работа няма нужда от специална подготовка, а след приключване на работа, машината не се нуждае от почистване. Спестени са досадните дейности като подмяна на филтърната торбичка /при традиционните прахосмукачки/ и пълненето и почистването на водния филтър, при уредите, работещи с вода.

Освен, че почиства перфектно, тази прахосмокачка работи изключително безшумно. Първото включване на двигателя на Kobold е много впечатляващо, защо очакванията са за силен шум, присъщ на обикновените прахосмукачки, а не за толкова тиха работа.

За разлика от много продукти, предлагани на нашия пазар, Коболд е проектирана и произведена изцяло в Германия. В България идва директно от фабриката във Вуппертал , което означава, че целият процес от проекта до производството е под контрола на фирмата производител.

За да участвате в томболата в blitz.bg моля, попълнете следната форма.
Може да спечелите:

    1 мини прахосмукачка Kobold VC100
    1 комплект за стъкла за сухо миене
    1 детска прахосмукачка Koboldino
    10 ваучера за безплатна демонстрация с почистване на килим или матрак по избор

Имената на спечелилите ще се публикуват в сайта blitz.bg

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Всеки път когато видя подобна малка прахосмукачка, се сещам за един епизод от известният филм Приятели. Където едната героиня беше вманиачена по чистотата,казваше се Моника, и след като пусна прахосмукачка извади една по малка, за да почисти и самата прахосмукачка.Беше много весел момент. Благодаря ви за тази оферта,определено имаме нужда от такава за колата например.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара