Спечелете люлка, стол за хранене, проходилка, кошарка и 30 чанти с продукти Бочко

Краен срок - 24 октомври 2014

Участието в играта е обвързано с покупка. За да се включи в играта, участникът трябва:

    Да закупи промоционален продукт Бочко - Промоционалните продукти са Бебешки влажни кърпички Бочко, Крем против подсичане и кожни раздразнения Бочко и Пелени Бочко.
    Да влезе в приложението „Малки стъпки към големите награди“ и да хареса Facebook страницата на Бочко, за да продължи.
    Да регистрира кода от опаковката на съответния продукт в приложението „Малки стъпки към големите награди“ на Интернет адрес: http://www.facebook.com/Bochko.cosmetics

Всеки продукт носи определен брой точки: Бебешки влажни кърпички Бочко: 5 т., Крем против подсичане и кожни раздразнения Бочко: 10 т., Пелени Бочко: 15 т. 

При събиране на 15 точки от промоционални продукти, потребителят се включва в томболата за малка награда - Чанта с продукти на марката Бочко (30 броя)

При регистриране на кодове от всеки един от трите промо продукта, потребителят участва в томболата за една от следните големи награди:

    Столче за хранене (1 бр.)
    Люлка (1 бр.)
    Комплект (1 бр.) - столче за хранене, проходилка и кошарка

За да участва повторно за малка награда, потребителят трябва да събере нови 15 т. от регистрация на кодове.

За да участва повторно в томболата за голяма награда, потребителят трябва да събере нови 30 точки, като за целта може да регистрира кодове, без значение от кои три промо продукта.

Един промо код може да бъде регистриран само веднъж. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове, но може да спечели само веднъж от всеки вид награда.

Печелившите ще бъдат обявявани в раздел “Печеливши” на приложението и чрез имейл съобщение на имейла, с който са регистрирани в своя Facebook профил.

В края на всеки от трите месеца, през които продължава промоцията, победителите ще бъдат обявявани. Всеки месец на томболен принцип сред участниците, изпълнили условията за участие, ще бъдат раздадени по 10 броя чанти с продукти Бочко, както и по 1 вид от трите големи награди.

Наградите ще бъдат обявявани на 25.08.2014, 25.09.2014 и 27.10.2014 г.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждение, че са спечелили, и предоставяне на адрес за доставка. Заявеният адрес за доставка може да бъде само на територията на България. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

За да получи наградата си, печелившият участник трябва да представи опаковките от промоционалните продукти, на които са залепени стикерите с предварително регистрираните кодове от продуктите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара