Спечелете брандиран фотьойл, 100 бр. DVD + книжки, 30 луксозни книжки и 100 тройни билета за "Пчеличката Мая"

Краен срок - 31 август 2014

За спечелване на Голяма награда - 1 бр. брандиран фотьойл „Пчеличката Мая“; 100 бр. DVD, в комплект с книжка за оцветяване „Пчеличката Мая“; и 30 бр. луксозни книжки с истории за „Пчеличката Мая:

• Участник в играта може да бъде всяко лице, което „харесва“ страницата на VIVACOM във Facebook, без да е необходимо то да е клиент на VIVACOM.

• Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

• В томболата за разпределяне на тези награди могат да участват само пълнолетни лица;

За спечелване на 100 бр. тройни билети за прожекция на „Пчеличката Мая“:
• Участник за спечелване на тези награди може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и притежава или е заявил специална карта VIVAClub преди 18.08.2014 г. Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub, могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и да заявят своята карта безплатно на 123.

• За да участва в играта за тези награди, всеки лоялен клиент на VIVACOM следва да „харесва“ страницата на VIVACOM във Facebook.

• Играта се провежда в приложение на страницата на VIVACOM във Facebook
• При стартиране на приложението участниците дават съгласие за запис и обработка на профилните им данни от Facebook платформата:
o Име и фамилия
o Регистриран e-mail адрес
o Facebook ID
o Телефонен номер

Участниците дават съгласие приложението да публикува информация от тяхно име за извършени в него действия в рамките на Facebook платформата.

Всеки участник може да се регистрира за участие в играта само по веднъж на ден;

Всеки ден ще бъде задаван един въпрос, на който участниците трябва да отговорят правилно, за да получат право за участие в томболата, печелившите в която ще бъдат изтеглени на 1 септември. Въпросите имат три възможни отговора, като само един от тях е верен.

Участниците трябва да се регистрират за участие в томболата след изпълнение на горното изискване, като попълнят следните данни:
o Име и фамилия
o Телефонен номер
o Регистриран e-mail адрес
o Номер на валидна VIVACLUB карта
• Участникът получава потвърждение за регистрация за участие в томболата за награди.
• Всеки участник може да покани неограничен брой свои приятели да инсталират приложението и да се регистрират в томболата, като това му дава бонус регистрация за участие, осигуряваща по-голям шанс за спечелване на награда.

Награди
• Голяма награда - 1 бр. брандиран фотьойл „Пчеличката Мая“
• 100 бр. DVD, в комплект с книжка за оцветяване „Пчеличката Мая“
• 30 бр. луксозни книжки с истории за „Пчеличката Мая”

Специални награди: 100 бр. тройни билети за прожекция на „Пчеличката Мая“, които могат да бъдат спечелени само от VIVAClub картодържатели и които могат да бъдат използвани за всяка от прожекциите на филма в кина от веригите Cine Grand в София и Бургас; Кино Арена в София, Варна, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Смолян; Cinema City в София, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора; Други киносалони в градовете: Добрич, Пловдив, Сливен, Враца, Благоевград, Кюстендил, Ямбол, Хасково, Пазарджик, докато филмът е на екран.

От общата база данни с участници, които са изпълнили условията в т.3.1. от настоящите „Правила и условия“, ще бъдат изтеглени съответния брой печеливши, според броя награди в т.5, и равен брой резерви, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип;

Печелившите, които ще получат троен билет за прожекция на „Пчеличката Мая“, ще бъдат изтеглени чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип от базата данни с регистрирани членове на VIVAClub, изпълнили условията в т.3.2.

Томболата се тегли на 1 септември 2014, като печелившите се обявяват още на същия ден до 17:00 ч. на страницата на VIVACOM във Facebook;

Организаторът ще се свърже с печелившите на посочените от тях контакти за връзка за уточняване механизма за получаване на наградите в рамките на 10 (десет) работни дни от провеждане на томболата;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара