Играй за Lidl meet & greet с Васко Василев

Краен срок - 21 август 2014

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, трябва да влезе от своя Facebook профил на една от следните Facebook страници: https://www.facebook.com/lidlbulgaria; https://www.facebook.com/pages/BG-Radio/160073880680391; или https://www.facebook.com/pages/Vasko-Vassilev/59273741120, и да изпълни посочените по-долу стъпки:

- Да хареса Facebook страницата, като натисне бутон "Харесвам" (Like).

- Да приеме Facebook приложението "Играй за Lidl meet & greet с Васко Василев“, като натисне бутон "Участвай", след което на екрана излиза стандартно съобщение на Facebook, че ЛИДЛ, респективно администраторът на Facebook страницата на БГ Радио или администраторът на Facebook страницата на Васко Василев ще получи достъп до Facebook профила и посочените в него лични данни на Участника, като имена/псевдоним, профилна снимка, имейл адрес (в зависимост от ограниченията зададени от Участника). Ако Участникът е ограничил достъпа до имейл адреса, посочен в неговия Facebook профил, той ще получи друго автоматично съобщение от ЛИДЛ, БГ Радио или Васко Василев, в което да посочи имейл адреса си за връзка. Посочването на имейл адреса е условие Участника да продължи участието си в Играта.

- Да отговори правилно на трите въпроса, всеки от които е обвързан с дадено видео, което потребителят може да изгледа в Играта.- Да избере датата и града на концерта от лятното турне на Васко Василев, който би искал да посети.
Раздел III Награди

Участниците, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия, имат право да участват в тегленето и да спечелят една от определените, общо за провеждащата се през 3-те страници (посочени в т. 6 по-горе) Игра, 12 броя награди. Тегленето се извършва на произволен принцип и ще се проведе след края на Периода на Играта 12:00 ч. на 21.08.2014 г.

Наградите представляват:

- 12 броя двойни покани  "Lidl Meet & Greet" за двама за концерт от лятното турне на Васко Василев. Поканата дава възможност за присъствие на концерт от лятното турне на Васко Василев, в ден и град по избор на съответните спечелилили Участници, както и за среща със самия Васко Василев, която ще се състои непосредствено преди самия концерт.

Всеки Участник има право да получи само една награда, независимо колко пъти е участвал в Играта, респективно през коя от посочените по-горе Facebook страници е участвал в Играта.

Спечелилите Участници (т.е. имена/псевдоним и профилна снимка на спечелилите Участници, посочени на техния Facebook профил, с който са участвали в Играта) ще бъдат публикувани в приложението на Играта  в раздел "Победители" след 12:00 ч. на 21.08.2014 г.

Всеки печеливш Участник трябва да изпрати на Организатора, в срок до 3 дни от датата на публикацията, съобщение на следния имейл адрес: socialmedia@lidl.bg, в което да посочи следните свои собствени лични данни: три имена, телефон за контакт и концерта за който е спечелил награда(в случаите по т.11 по-долу).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара