Гласувай и спечели луксозен СПА уикенд за двама

Краен срок - 9 септември 2014

Вече може да разгледате проектите на всички участници, които се включиха в Състезание с въображението.

Гласувайте за вашия фаворит и може да спечелите релаксиращ и незабравим СПА уикенд за двама в луксозен СПА хотел.

Конкурсът „Състезание с въображението“ е начало на една традиция в нетрадиционното – годишен конкурс KARE. Годишен конкурс KARE е съвместен проект на KARE – световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала – и Асоциацията на интериорните дизайнери в България, и е плод на услилията и желанието на двете организации да вдъхновяват, предизвикват и подкрепят оригиналните идеи и различната творчека мисъл на българските таланти.

Победителите в конкурса ще бъдат избрани от специално жури, в състава на което влизат представители на KARE Германия и признати професионалисти от сферата на интериорния дизайн в България.

Участниците се борят за една от следните награди:
- Първа награда – тридневна екскурзия за двама до Мюнхен, където е разположена централата на KARE, в периода на най-масовия народен празник в света – „Oktoberfest“. Екскурзията включва:
- двупосочен билет;
- 2 нощувки в центъра на Мюнхен;
- посещение на най-новия DESIGN CENTER на KARE на площ от 10 000 кв.м.;
- посещение на централа на KARE – Redboxx;
- VIP вечеря със собствениците на KARE, в шатрата на КАRE на „Oktoberfest“;

- Другите награди -
- три All inclusive уикенда за двама в луксозен СПА хотел, с включени СПА процедури;
Почитателите на интериорния дизайн и на нестандартната визия на KARE ще имат възможност чрез гласуване онлайн да определят своя фаворит в конкурса, който ще получи „Наградата на публиката“.

Отличените проекти ще бъдат обявени публично на официална церемония по награждаването, която ще се проведе на 19.09.2014 г. А спечелилият проект ще бъде публикуван в годишното списание на KARE Life is Style 2015 и в българските специализирани издания за интериор.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара