Спечелете кошници с продукти от Радиком и ваучер за пазаруване в сайта

Краен срок - 31 август 2014

Играта „Да готвим заедно“ е организирана от Радиком ЕООД във Фейсбук страницата на "Радиком ЕООД "

Механизъм на играта: За да участвате в играта и да имате шанс да спечелите всяка от обявените награди, трябва да направите следните стъпки:

    Харесайте страницата на "Радиком ЕООД " във Facebook.
    Изберете рецепта от сайта на Радиком ЕООД www.radikom-bg.com / секция „Рецепти“, която да е без снимка. Пригответе ястието, направете снимка и я публикувайте на  страницата на Радиком във Фейсбук.
    Системата започва автоматично да отброява всяко действие (харесване, постване, коментиране, споделяне) в системата, за да генерира класация на най-активните фенове.

Играта ще бъде активна в срок от 13.08.2014 г. до 31.08.2014 г.

Участие могат да вземат всички, които са харесали Фейсбук страницата на сайта "Радиком ЕООД " https://www.facebook.com/RadikomEood

Как се печелят точки за най-активен участник?

1 точка = 1 харесване; 2 точки = 1 коментар; 3 точки = 1 пост

Как се печелят точки за най-атрактивна публикация?

1 точка = 1 харесване; 2 точки = 1 коментар; 3 точки = 1 споделяне

Награди:

1, КОШНИЦА С ПРОДУКТИ ОТ РАДИКОМ - с томбола, на лотариен принцип се избира един измежду първите 10 фена с най-много точки, т.е. които са били най-активни за определения период.

2, КОШНИЦА С ПРОДУКТИ ОТ РАДИКОМ - с томбола, на лотариен принцип се избира една измежду първите 3 снимки с най-много точки. Наградата е за фенът, който я е постнал.

3, Ваучер за безплатно пазаруване от www.radikom-bg.com на стойност 10 лв. - с томбола, на лотариен принцип се избират двама от всички, които са публикували снимка по рецепта

Всички награди се доставят до адрес на спечелилите ги фенове с куриерска служба Спиди за сметка на РАДИКОМ ЕООД


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара