Спечелете колело Dunlop DS26, ракети за тенис Wilson и още 63 награди

Краен срок - 30 октомври 2014

За участие в конкурса всички потребители трябва да натиснат бутона “like” на страницата на Съюза на пивоварите в България (СПБ) във Фейсбук  и да се регистрират, като попълнят своето име, фамилия и валиден e-mail адрес в електронния талон за регистрация и да приемат приложението на Facebook, след което трябва да качат снимка в приложението. Снимката трябва да бъде на тема “Спортът е по-добрият начин на децата да пораснат” във формата "Мама, татко и аз", тоест трябва да представлява спортна композиция (активност) на родители и деца.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в конкурса.

В механизма на играта е заложено да има състезателен елемент и ангажираност на вниманието при участие на потребителите.   Кампанията e предвидена да  тече в период от 3 месеца . През този период потребителите ще могат да качват снимки на своите деца и/или семейства и да се борят да съберат най-много гласове, за да спечелят голямата награда планинско колело Dunlop DS26.  Освен нея, независимо експертно жури ще присъди втора голяма награда – комплект ракети за тенис на корт Wilson. По време на играта ще бъдат раздадени и 63 поощрителни награди, описани в Раздел 6, разпределени на томболен принцип.

Голяма награда: Планинско колело – Dunlop DS26

Голямата награда планинско колело – Dunlop DS26 ще спечели участникът, който е събрал най-много гласове за своята снимка.

Награда на експертно, независимо жури: Kомплект ракети за тенис на корт  - Wilson

Комплектът ракети за тенис ще получи участникът, представил най-интересната снимка, отговаряща на слогана на кампанията "Спортът е по-добрият начин децата да пораснат" по преценка на експертно жури.

Победителите, които ще получат двете големи награди (планинско колело Dunlop DS26  и комплект ракети за тенис на корт  Wilson) ще бъдат обявени до 10 дни след приключването на конкурса. Двете големи награди ще бъдат връчени от Евгени Иванов – Пушката на специално събитие за приключване на кампанията през 2014 г.

В конкурса ще има и 63 допълнителни награди, които ще бъдат дадени на томболен принцип.

·  30 бр. Раници с надпис „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”;

·  5 бр. Топки;

·  5 бр. Комплекти волейбол за басейн;

·  15 бр. Комплекти Catch game;

·  8 бр. Тениски с надпис „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”.

Всеки участник, който печели поощрителна награда на томболен принцип ще я получава на предоставения от него адрес, по куриер, до 30 работни дни след изпращане на съобщението, че е спечелил на e-mail адреса, който е предоставил на фен страницата на СПБ във Фейсбук. Съюзът на пивоварите не носи отговорност в случай, че участникът е предоставил грешен e-mail или адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара