Подарете си усмивка с ESCADA Joyful

Краен срок - 24 август 2014 

Кога за последно бяхте щастливи, момичета? Вчера, днес, преди 2 секунди, точно сега? Обичаме да се смеем, да живеем с удоволствието от чистата радост, да допускаме щастието колкото се може по-често в сърцата си, нали?

Това чувство е съвършено уловено в новия изкусителен аромат от ESCADA – ESCADA Joyful. Сияйното ухание е олицетворение на щастие във флакон. Вдъхновен от момента на радост при получаването на красив букет от току що набрани цветя, ароматът разкрива свеж, розов божур, обграден от росни бели цветя, събуждащи вътрешната женска радост...

Деликатен и лек, с блещукащото усещане за сутрешна роса, ESCADA Joyful е очарователен, цветен аромат. Маслата от магнолия и розов божур са подсилени от нов синтез на горски мъх, наречен Цветен мъх, добавящ дълбочина на аромата и придаващ му прозрачен, кадифен характер.

Трябва да обърнем внимание и на знаковия флакон – създаден, за да напомня на небостъргачите в града, той отдава почит на градския живот и на възможностите, които той крие. Удивителен със своята симетрия и елегантни линии, новият флакон на ESCADA Joyful, съвършено отразява модерната изисканост на уханието.

Ако искате да спечелите радостното ухание, моля, регистрирайте се тук!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара