Трима ще спечелят безплатни обувки от есенно-зимната колекция на Gotti

 
Краен срок - 4 септември 2014

ПОДАРЯВАМЕ ВИ ОБУВКИ!

Новата есенно-зимна колекция „GOTTI - Italia 2014” скоро ще бъде факт!

За да ви направим още по-нетърпеливи в очакването й, ще подарим на трима от вас чифт обувки, боти или ботуши по избор!

Искате да сте сред късметлиите? - За да участвате, се регистрирате в нашата електронна томбола, отговорете на пет кратки и лесни въпроса за марката GOTTI.

Играта се провежда посредством Facebook Приложение под формата на кратка анкета.

Участникът трябва отговори правилно на пет въпроса, свързани с маркта GOTTI, като посочи един от три възможни отговора към всеки въпрос. За да бъде сред печелившите в Играта, участникът трябва да даде верен отговор на всичките пет въпроса.

В случай че участникът не успее да отговори правилно на всички въпроси, той има правото да попълни отново анкетата и да коригира сгрешените отговори.

Всеки участник, споделил Приложението на стената си във Facebook се регистрира повторно за участие в томболата за определяне на печелившите и удвоява шанса си за печалба.

Печелившите в Играта се определят на лотариен принцип посредством електронна томбола, която ще се проведе общо три пъти - на 21.08.2014г., на 28.08.2014 г. и на 04.09.2014 г.

В електронната томбола се включват всички участници, отговорили правилно на петте въпроса в Играта.

С томболата ще бъдат определени 3 (трима) печеливши участници – по един печеливш участник при всяко провеждане на електронната томбола.

Печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на GOTTI за България.

Екип на Организатора ще се свърже с печелившите участници посредством e-mail или лично съобщение във Facebook не по-късно от 5 (пет) дни след края на Играта.

Всеки печеливш участник ще получи ваучер - индивидуален промоционален код, с който може да поръча безплатно избран от него модел от онлайн магазина на GOTTI за България http://gotti.bg/. Кодът покрива 100% от стойността на 1 (един) чифт обувки, боти или ботуши от есенно-зимната колекция на GOTTI (по избор на спечелилия участник) и е валиден за периода 04.09.2014г. - 28.02.2015г.

Доставката на поръчания с промоционалния код чифт се осъществява изцяло за сметка на Организатора (безплатна за печелившия участник), като се извършва единствено на територията на България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара