Спечелете 1 от 5 кашончета Carling British Cider Cherry

Краен срок - 18 август 2014

Можеш да спечелиш 1 от 5 кашончета Carling British Cider Cherry, като отговориш на въпроса: кои са 3-те неделими съствки за един перфектен Carling British Cider Cherry?

Отговори правилно в коментар под снимката и се включи в томболата за един от 5 кашона Carling British Cider Cherry.

Право на участие имат само пълнолетни. Всеки участник може да спечели 1 награда.

Постът, който ще публикуваме съдържа въпрос. За да се включиш в играта,  е достатъчно да отговориш на въпроса с коментар под поста.

Внимавай: състезават се само коментарите под поста на стената. В играта не участват харесванията под настоящата Facebook бележка. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Кой и как ще спечели?

Печелят 5 от участниците, които са отговорили вярно на въпроса в коментарите под поста. Спечелилите ще бъдат определени на томболен принцип и ще могат давидят имената си, публикувани на стената на страницата на Carling British CiderBulgaria, на 18.08.2014г.

В рамките на деня на 18.08.2014 г. ще публикуваме имената на 5-имата спечелили участници.  Ако видиш своето име сред тях, те молим да ни пратиш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш e-mail адрес, адрес за доставкаи мобилен телефон за връзка, за да изпратим наградата ти по куриер на наши разноски. Имаш на разположение 5 работни дни, до 25.08.2014 г., за да се свържеш с нас. В противен случай наградата отива при първата резерва в реда на изтеглянето й.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара