Спечелете всяка седмица кашонче Carling British Cider Cherry и 6 брандирани чаши Carling Cider

Краен срок - 15 септември 2014

Как да участваш в играта?

Следи страницата на MissBloom. Точно в 12:00 часа всеки понеделник  ще публикуват пост на стената си. За да се включиш в тази игра, е необходимо да си навършил/а 18 години.

Какво да правиш?

Постът, който ще публикуват, съдържа въпрос. За да се включиш в играта,  е достатъчно да отговориш на въпроса с коментар под поста.

Внимавай: състезават се само коментарите под поста на стената ни. В играта не участват харесванията под настоящата Facebook бележка. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Кой и как ще спечели?

Всяка седмица печели по 1 от участниците, които са отговорили на въпроса в коментарите под поста, общо 6 късметлии за целия период на играта.  Спечелилите ще бъдат определени на томболен принцип и ще могат да видят имената си публикувани на стената на страницата на MissBloom, след края на всяка седмица от периода на играта. Участник може да спечели само една награда от играта.

Колко награди има в играта?

6 кашончета Carling British Cider Cherry и 6 комплекта чаши Carling - по едно кашонче и по един комплект чаши за всеки спечелил. Всяко кашонче съдържа 24 бутилки Carling British Cider Cherry, всеки комплект съдържа 6 чаши Carling.

Как ще получиш наградата си, ако си сред спечелилите?

В края на всяка седмица ще публикуваме имената на всеки спечелил участник.  Ако видиш своето име сред тях, те молим да ни пратиш лично съобщение във Facebook,  с което да ни предоставиш e-mail адрес, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да изпратим наградата ти по куриер на наши разноски.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара