Спечели 2 билета за концерта на Цеца в София

Краен срок - 17 август 2014

Най-голямата музикална звезда в тази част на света и неслучайно наричана Богинята на балканската музика - Светлана (Цеца) Ражнатович, ще гостува в България в началото на месец ноември тази година.

Сръбската певица, събрала на последните си два концерта в Белград над 300 000 души обеща, че това ще бъде най-разтърсващият й концерт правен някога извън територията на нейната родина.

Цеца ще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, като репетициите им започват още от началото на месец април. Едно от условията към организаторите на събитието е тя сама да избере кой да подгрява публиката преди нейното излизане на сцената.

''Майката на нацията'', както я наричат в Сърбия, ще представи на родна земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес.

Датата е 7 ноември, а мястото столичната зала "Арена Армеец". Начало - 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20 до 55 лева.

Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Moko Solution ти дават възможността да спечелиш 2 билета за концерта на Цеца в София на 7 ноември.

Отговори на въпроса: Как се казва последният албум на Цеца?

Попълни формата за регистрация и, ако си отговорил вярно, бъди готов за награда.

Краен срок на участие - 17.08.2014 г., 22 часа.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара