Спечелете безплатна седемдневна почивка за двама на остров Крит

Краен срок - 31 август 2014 

До финал ще се допускат само участниците, отговорили правилно на поставените въпроси в играта.

В горенаписания период участникът може да спечели единствената предоставяна награда, след като бъде изтеглен чрез томбола на случаен принцип в присъствието нотариус .

Интернет потребителите могат да се включат в играта по следния начин:
Като посетят страницата на играта в страницата на ТЕЗ ТУР.

Физическо лице може да участва в Наградната игра само с една попълнена анкета. Ако съществува основателно предположение, че едно и също лице участва в играта чрез повече от една попълнена анкета, организаторите са упълномощени и задължени да дисквалифицират лицето незабавно от участие в Наградната игра.

С участието си в Наградната игра участниците могат да спечелят само една от изброените награди:
- Седемдневна безплатна почивка за двама на остров Крит на системата „Всичко включено“ в перода 13.09 - 27.09.2014 г., като екскурзиите на място се заплащат допълнително по желание.
Печелившият се определя чрез томбола на случаен принцип.

Избирането на победителите ще се състои на 10.09.2014 г. на адрес: София, бул. "Мария Луиза" 9-11, ет. 3 в офиса на "ТЕЗ ТУР БЪЛГАРИЯ", в присъствието на нотариус, заснето и качено в www.youtube.com

Председателят на журито ще изготви протокол за хода на играта и получателя на наградата, който ще се съхранява на адрес „ТЕЗ ТУР БЪЛГАРИЯ", София, бул. Мария Луиза 9-11, ет. 3.

Връчването на наградите ще се извърши не по-късно от 7 работни дни след излъчването на победителите под надзора на журито.

Всички печеливши в Наградната игра изрично разрешават обявяването на името и фамилията си и/или адресът на електронната им поща (без индикации за домейна на пощата) в страницата на ТЕЗ ТУР в facebook ,а евентуално и в други медии, за което те няма да изискват никакво заплащане или обезщетение.

Наградата не може да бъдат заменяна за пари в брой или други награди. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено. Организаторът може да изиска от участниците да потвърдят тяхната самоличност, чрез предоставяне на необходимите документи. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си същият губи правото си върху наградата, а наградата не се присъжда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара