Спечелете барбарон Jagermeister и 5 билета за Айляк Фест 2014

Краен срок - 26 август 2014

Участие в играта може да вземе всеки, който посети страницата във Фейсбук на „Jagermeister България”, декларира, че има навършени 18 години и хареса страницата на „Jagermeister България” като натисне бутон „Харесай” и вземе участие в играта със своя Фейсбук профил.

Отваряйки Фейсбук приложението, потребителят ще трябва да извърши следните действия, за да участва в играта и да се включи в тегленето на наградите:

1. Да потвърди, че има навършени 18 години, чрез специален бутон за това;

2. Да избере „Like” или „Харесай” на Фейсбук страницата на „Jagermeister България” в случай че не го е направил преди това.

3. Да попълнят своето име, фамилия и e-mail адрес.

Допълнителна възможност за участие е чрез изпращане на покана към профил на свой приятел.

Няма лимит за брой поканени приятели, като играта ще бъде активна в продължение на три седмици.

Предоставени награди :

1 x Рекламен барбарон Jagermeister
5 x Билета за Айляк Фест

ОРГАНИЗАТОРЪТ ще проведе 1 теглене на наградите на 27.08.2014, чрез автоматичната система за теглене на използваната платформа.Имената на победителите ще бъдат публикувани същия ден на страницта на Jagermeister България.

Организаторът ще изпрати до всеки спечелил участник съобщение по е-мейла на участника в профила му във Фейсбук. След изпращане на съобщението, в 5-дневен срок, спечелилият трябва да се свърже с Организатора на посочения в съобщението телефон и да предостави информация, за да се уточни как и къде ще получи наградата си. Наградата ще бъде предадена лично на спечелилия, чрез куриер за сметка на Оганизатора, срещу подписана разписка за получаване на наградата, след като бъде установено че спечелилият отговаря на възрастовите изисквания.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара