Бъди сред първите 1000, които ще опитат новия KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел

Краен срок - 14 август 2014 

Награди: 1000 броя KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел 42 грама.

До финал се допускат участниците, качили своя авторска снимка на  https://www.facebook.com/KitKatbg , в която се показва как конкретното лице си почива в типичната поза за почивка: вдигнати крака в приятна за него среда ,с две различни обувки, изразяващи двете страни на неговата почивка. Първите 1000 уастници качили своя авторска снимка, ще получат страхотната възможност да бъдат първите опитали най-новия  KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел преди неговото лансиране на пазара. Играта „Разкрий Двете Страни на Почивката с KIT KAT®  “ не изисква допълнителна регистрация, освен наличието на Facebook акаунт в https://www.facebook.com  .

Спечелите по един от хилядата (1000) броя KIT KAT CHUNKY Двоен Карамел 42 грама. ще бъдат информирани чрез коментар на самата снимка качена във Facebook на 15.08.2014г.

Личните данни на участниците посочени в Facebook профилите им, ще бъдат използвани за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в играта.

Спечелилите участници, ще бъдат уведомени чрез коментар на самата снимка качена в Facebook. В тази връзка организаторът ще помоли за допълнителна информация ( телефон и адрес), които да спомогнат изпращането на наградата. Който е предоставил грешен, непълен или неточен телефон, адрес и електронна поща и организаторът не е могъл да се свърже с него, за да му даде наградата и който не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си в срок до 30 дни от края на Играта, това ще се счита за отказ на печелившия за получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията.

Получаването на наградата се осъществява срещу представяне на лична карта .В случай, че спечелилият участник е непълнолетен, при получаването на наградата  следва да е придружен от свой родител, настойник или попечител, който също следва да представи лична карта, както и документ, удостоверяващ неговото качество на родител, настойник или попечител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара