Предизвикваме те да осъществиш мечтата си на пътя в „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+“!

Краен срок - 30 септември 2014

НАЙ-ВЪЛНУВАЩОТО ПЪТУВАНЕ С SHELL V-POWER NITRO+ се провежда на четири отделни етапа, както следва:

1. Регистриране на кандидати, които желаят да участват в един от общо четири отбора, водени от известна личност - Константин Вълков, Виктория Терзийска, Башар Рахал и Мария Силвестър (“Водач на отбор“). Отборите ще се състезават помежду си, като направят най-вълнуващото пътуване с автомобил в България. Регистрацията започва на 13 август 2014 г., приключва на 27 август 2014 г. и се извършва единствено чрез приложението във Фейсбук на страницата на „Дарик кафе“.

2. Провеждане на кастинг за формиране на отборите. Жури, състоящо се от Водачите на отборите и други определени от Организатора лица на база на проведено събеседване, свързано с темата на Играта, избира и поканва на среща “на живо“ по 10 от регистриралите се кандидати за участие в отборите. Изборът на селектираните кандидати е окончателен и не подлежи на преразглеждане или обжалване. Срещите се провеждат в периода от 29 до 31 август включително, в гр. София, в определени от Организатора място и час, които ще бъдат съобщени по телефона на поканените най-късно два дни преди провеждане на кастинга. Разноските по явяването на кандидатите са за сметка на участниците в кастинга. Поканените на кастинг кандидати се оценяват от жури, състоящо се от Водачите на отборите и други определени от Организатора лица на базата на проведено събеседване, свързано с темата на Играта. Този етап от Играта приключва, като журито избира по двама от поканените на кастинг кандидати за участие във всеки един от отборите. Избраните участници ще бъдат уведомени по телефона и ще участват в тридневно пътуване с автомобил в България. Изборът на журито е окончателен и не подлежи на преразглеждане или обжалване. Всеки отбор се състои от общо четирима състезатели: Водач на отбора, двама кандитати, избрани чрез кастинг и един участник, определен от Организатора.

3. Тридневно пътуване на отборите из страната в периода между 2 и 10 септември 2014 г. Точната начална и крайна точка на пътуването ще бъде една и съща за всички отбори и ще бъде обявенана отборите след тяхното сформиране, не по-късно от 1 септември 2014 г.. Организаторът предоставя на всеки отбор автомобил за пътуването, както и определен бюджет за разходи, включващи нощувки и настаняване, храна и гориво. Всеки участник в отбора ще бъде застрахован за сметка на Организатора за периода, докато трае пътуването, за следните рискове: медицински разходи вследствие злополука, смърт, временна или трайна загуба на работоспособност в резултат на злополука. Разходи над определения и предоставен от Огранизатора бюджет, независимо за какво са извършени, са за сметка на участниците в отбора, освен ако представляват застрахователно събитие на основание на застраховката по предходното изречение. Всеки отбор трябва да започне и да завърши пътуването си в гр. София. Организаторът ще определи крайната точка, която отборите трябва да достигнат на втория ден. Отборите сами определят останалата част от маршрута си, който трябва да бъде планиран така, че третият ден да бъде предвиден за пътуване обратно към София. Организаторът оказва съдействие при планиране и организация на пътуването.

4. Определяне на отбор победител в състезанието за най-вълнуващо пътуване, чрез гласуване в специалното Фейсбук приложение в страницата на „Дарик кафе“ на адрес https://www.facebook.com/Darik.Cafe в периода от 2 до 26 септември 2014 г. включително. Победител е отборът, получил най-много гласове от онлайн аудиторията на база видео и снимковото съдържание, което ще отразява пътуванията на отборите и ще бъде помествано на страницата на „Дарик кафе” от Организатора. Двамата участници в отбора победител, които са избрани чрез кастинг при условията на т.4.1.2. от настоящите Правила, печелят тридневно пътуване до фабриката на Ферари в Маранело, Италия, което ще се проведе до 31.12.2014 г. Организаторът поема разходите по транспорт и настаняване, както и входната такса за посещението. Точните дати на пътуването ще бъдат допълнително определени от Организатора и съобщени по телефона на печелившите участници най-малко 7 дни предварително. Гласувалите участват в томбола с награди – ваучер за зареждане на гориво в търговските комплекси Shell на стойност 50 лв., както е посочено в т. 6.1.3. от настоящите Правила.

Желаещите да се регистрират за участие в отборите съгласно т.4.1.1. по-горе, следва да влязат във Фейсбук приложението в „Дарик кафе“, да посочат към кой Водач на отбор биха искали да се присъединят, да качат снимка от своето най-вълнуващо пътуване и да се аргументират в рамките на до 200 (двеста) думи за личната си формула за най-вълнуващото пътуване и защо искат да са в отбора на избрания Водач на отбор. Кандидадите попълват също: три имена, адрес, възраст, телефонен номер и имейл за връзка в случай, че бъдат поканени на кастинг за отбора при условията на т.4.1.2. от Правилата; Допуска се само една регистрация за участие от едно лице.

Кандидатите, избрани за участие в кастинга по т.4.1.2. от Правилата, следва да потвърдят участието си по електронна поща на адрес shell@publicis-consultants.bg Организаторът не носи отговорност в случай на грешно подадени телефонни номера или имейл адреси, както и в случай на техническа неизправност на линиите и средствата за връзка с кандидата. В случай, че е избран кандидат, с когото не може да бъде установена връзка и/или при невъзможност за явяване в определения ден и час на кастинга, съответният кандидат губи право на по-нататъшно участие в Играта. Не се допуска преотстъпване на правото за явяване на кастинг на друго лице, промяна на деня и часа на провеждане на кастинга или промяна в условията на Играта по искане на някой от кандидатите.

Желаещите да гласуват за отбор в състезанието за най-вълнуващо пътуване могат да направят това във Фейсбук приложението в „Дарик кафе“, като спазват указанията и правилата, представени в приложението. Участникът трябва да попълни своите три имена, телефон и имейл за връзка. Едно лице има право да се регистрира за гласуване само веднъж и да подкрепи само един отбор.

В играта НАЙ-ВЪЛНУВАЩОТО ПЪТУВАНЕ С SHELL V-POWER NITRO+ ще бъдат предоставени следните награди:

Осем от кандидатите, регистрирали се за участие съгласно т. 4.1.1. и избрани с кастинга по т.4.1.2. ще получат като награда тридневно пътуване с автомобил в България съгласно т.4.1.3. от Правилата.

Две награди - пътуване до фабриката на Ферари в Маранело – за участниците, определени с кастинг по т.4.1.2., чиито отбор е определен за победител съгласно т.4.1.4. от настоящите Правила. Наградата пътуване до фабриката на Ферари в Маранело, Италия, е индивидуална и не може да се преотстъпва на трети лица или да изплатена в паричната й равностойност.

Дванадесет от участниците, гласували за един от отборите съгласно т.5.6. от Правилата, ще получат по един ваучер зареждане на горива от бензиностанциите Shell в страната на стойност 50 лв. с включен ДДС. Изборът на печелившите участници ще бъде направен на лотариен принцип, като всяка седмица в периода 2 – 26 септември 2014 г. в ефира на Дарик Кафе се теглят имената на трима участника, гласували до момента във Фейсбук приложението. Имената на участниците, спечелили награда ваучер, ще бъдат обявени на интернет страницата на „Дарик кафе” и в други канали, избрани от Организатора. Спечелилите участници ще могат да получат своя ваучер в сградата на Дарик радио на адрес бул. „Княз Ал. Дондуков” 82 срещу представяне на документ за самоличност, до 30 октомври 2014 г. включително или по куриер ако са живущи извън София. Наградата дава право на зареждане на горива от бензиностанциите Shell в страната на стойност 50 лв. с включен ДДС и не може да бъде изплатена в паричната й равностойност или по друг начин.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара