Спечелете Samsung GALAXY S4, кошница с продукти URGO и всеки ден още награди

Краен срок - 14 септември 2014 

За да получи право за участие в играта потребителя трябва да изпълни следните стъпки:
        Да хареса Фейсбук страницата на URGO Bulgaria
        Да приеме условията Фейсбук приложението.
        Да намери решение на минимум една „Спешна“ ситуация.

Всеки ден на страницата на Играта, ще бъде публикувана една „Спешна“ ситуация [илюстрация показваща определен проблем]. Всички изминали ситуации ще бъдат налични за решаване, през целия период на провеждане на Играта, така че участниците включили се дори в последните дни на Играта, да имат възможност да участват за Голямата награда!

Участниците трябва да решат дадения проблем посредством използването на 1 от 3 предоставени избора [продукта].

При правилен отговор, участникът получава „усмихнато човече“ [1 точка], а при неправилен, възможност за нов избор докато не се отгатне правилния отговор. Личния резултат потребителят може да следи или в неговата лична страница в Играта, или в категория „Класация“.

При един правилен отговор, участникът бива включен в томболата за дневните награди за съответния ден.

За да участва за седмичните награди, участникът трябва да реши минимум 3 ситуации всяка седмица, в която иска да участва за седмичните награди и да има общо 3-ма приятели, приели неговата покана за участие и включили се в играта.

За да участва за Голямата награда [и Утешителните награди в края на играта], участникът трябва да реши минимум 10 ситуации [да има 10 точки] и да има 10-ма приятели, приели неговата покана за участие и включили се в играта.

За „Приятели“ в Играта се приемат само тези потребители, които са харесали страницата на URGO Bulgaria и са приели условията на приложението [Играта] в следствие на клик върху генерирана уникална връзка [линк] от страна на вече регистриран потребител [участник] в играта. 

Поканените потребители, могат да бъдат „Приятели“ в Играта само на един участник. Ако те вече са регистрирани веднъж, то те не могат да бъдат „Приятели“ на други участници в Играта.

Награди

Дневни награди: Три награди за трима участници, отговорили правилно на зададената ситуация. Всеки печеливш може да избира между 3 продукта на УРГО: УРГО за мехури/пришки, УРГО емулсия при изгаряния и УРГО арника гел.

Седмични награди: Пет награди за петима участници, изпълнили условията за класиране. Седмичната награда е кошница, пълна с продукти УРГО: Ургосивал (лейкопласт), бинт Нилексфикс, моно доза Хлорхексидин за промиване на рани, УРГО арника гел, УРГО емулсия за изгаряния, УРГО стерилен пластир при изгаряния, УРГО за мехури/пришки + Книжка.

Голяма награда: Една награда за един потребител, изпълнил условията за класиране. Той ще спечели мобилен телефон марка Samsung модел GALAXY S4.

Утешителни награди: Десет награди за десет участника, изпълнили условията за класиране. Наградата е кошница, пълна с продукти УРГО: Ургосивал (лейкопласт), бинт Нилексфикс, моно доза Хлорхексидин за промиване на рани, УРГО арника гел, УРГО емулсия за изгаряния, УРГО стерилен пластир при изгаряния, УРГО за мехури/пришки + Книжка.

Всички награди се печелят чрез томбола, като в нея са включени само участниците, които са покрили изискванията за съответните награди.

Всички печелившите ще се обявяват на страницата на Играта всеки понеделник след първата активна седмица, а именно на 11.08.14 г., 18.08.14 г., 25. 08.14 г., 01.09.14 г., 08.09.14 г. и 15.09.2014 г.

Всички печеливши участници ще бъдат информирани за спечелените от тях награди и посредством изпращане на писмо на електронната им поща, с която са регистрирани във Фейсбук, в деня на обявяване на печелившите.

За да получи наградата си, всеки печеливш участник трябва да отговори на полученото уведомително писмо [или да изпрати такова на адрес superurgo@urgo.bg]  до 10 работни дни от получаването на електронното писмо по т. 7 от Награди, като изпрати следната информация: Име и Фамилия [по лична карта], адрес за получаване на наградата и телефон за връзка. В противен случай участникът губи правото да получи своята награда и тя ще бъде връчена на друг участник, покрил условията за съответната награда и избран чрез томбола.

Наградите се изпращат по куриер от Организатора [за негова сметка] до 10 работни дни, след датата на обявяване на печелившите участници за всяка отделна седмица.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара