Познай книгата и я спечели

Краен срок - 30 август 2014 

През август играта „Познай книгата“ се завръща отново!

За да зарадваме всички свои приятели-читатели, които харесаха и активно участваха в първото издание на 30-дневното книжно предизвикателство, създадохме нови интересни загадки, с които да ви изпитаме и усмихнем.

30 дни, 30 отгатнати книги, над 180 участници, които всеки ден разгадаваха по една литературна мистерия. Големият интерес към нашата игра ни убеди за пореден път, че не само ние сме влюбени... в литературата! Благодарим на всички познавачи на книги за ентусиазъма и постоянството им и им обещаваме още по-заплетени загадки и много изненади и подаръци!

Всеки ден ще избираме победител, който ще печели награда и отстъпка за пазаруване в онлайн магазин „Bookshop.bg“. В края на месеца ще дадем допълнителен подарък на един от участниците. Можете да участвате в играта всеки ден, колкото повече верни отговори дадете за един месец, толкова по-голяма отстъпка ще можете да ползвате в онлайн магазина „Bookshop.bg“.

Условия за участие в играта: Всеки познал верния отговор участва в ирата и ще бъде включен в томбола за награда.

Желаещите да вземат участие в играта трябва да изпълнят поставената от организатора задача в обявения срок.

Участниците имат право да участват само по веднъж в играта в рамките на 24 часа, като дадат еднократно своя коментар на поставената задача: да познаят книгата. Участието в целия период на играта може да бъде всекидневно. Колкото повече верни отговори има участник, толкова повече шанс да спечели награда.

Играта ще продължи 30 дни, като всеки ден ще бъде отличаван един победител. Всеки ден, на случаен принцип, чрез жребий, ще бъде избиран един от всички участвали и дали верен отговор в играта, който ще получава  награда и отстъпка за пазаруване в онлайн магазин „Bookshop.bg“. Победителите от почивните дни (събота и неделя), ще бъдат обявявани в понеделник.

Участвалите всеки ден в играта и давали верен отговор, участват в допълнителна томбола, която ще им осигури допълнителни отстъпки и награда.

Печелившите участници следва да се свържат на посочените от организатора телефони, за да уговорят с него получаването на наградата си: 0700 105 03. или да посочат на лично съобщение данните, необходими за получаване на наградата си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара