Открий острова с Carroten и спечели плажно олио или интересна книга

Краен срок - 9 септември 2014

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:

1. Да хареса Facebook страницата на Carroten

2. Да приеме Facebook приложението „Открий острова с Carroten” и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл).

3. Да следва стъпките, ясно описани на началната страница на Играта.

4. За включване в седмична томбола за продуктови награди от Организатора, всеки участник е необходимо да подреди пъзел. 

5. За да участва в седмичната томбола за голяма награда – книга „501 острова, които трябва да посетите“ всяка седмица, участникът трябва да отговори на два въпроса.

Участвайки и изпълнявайки условията на приложението на Фен страницата на Carroten Bulgaria, всеки има възможност да спечели една от 10-те седмични награди - олио Carroten Islands Escape SPF 10,  125 ml;.

В томболата за седмичната награда има право да участва всеки, подредил парченцата от пъзела.

В томболата за голямата награда има право да участва всеки, подредил парченцата от пъзела и отговорил на двата въпроса.

Участник, спечелил голяма награда веднъж в рамките на играта, няма да има възможност да участва в томбола за друга награда.

Тегленето на печелившите ще се осъществява на томболен принцип.

Всеки сряда, в продължение на три седмици, на датите 27.08, 03.09 и  10.09 ще бъдат изтегляни по 10 късметлии за продуктовите награди (олио Carroten Islands Escape SPF 10,  125 ml) и по 2 късметлии за книгата „501 острова, които трябва да посетите“. 

Печелившите участници ще бъдат обявявани на Facebook страницата на Carroten в раздел „Печеливши“, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето за предходната седмица.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: carroten@sarantis.bg в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт. Ако не бъдат предоставени данните в посочения срок, спечелилият губи правото си да получи наградата.

Организаторът се задължава да достави наградата в рамките на 30 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара