Покажи, че познаваш забележителностите на България и спечели страхотни от OMV

Краен срок - 10 септември 2014

За да участват потребителите трябва да изпълнят следните условия:

(i) Да харесат Facebook страницата на ОМВ: www.facebook.com/OMVBulgaria;

(ii) Да се регистрират в приложението на Конкурса на Facebook страницата на ОМВ като: (i) попълнят в регистрационна форма следните свои собствени лични данни: валиден имейл адрес, име и фамилия и (ii) потвърдят, че са съгласни с Официалните Правила;

(iii) Участникът трябва да отговори правилно на 5 (пет) въпроса. За всяка една сесия, Участникът има право на два помощника (помощни средства), с които да си помогне. Помощните средства са както следва:

Помощник 1 и Помощник 2. Попитай компютъра. Дават насоки за верен отговор на база произволно дефиниран алгоритъм. Не е задължително насоките за отговор да бъдат верни, т.е. компютърът може и да подведе Участника с насоките си. Насоките за отговор се предоставят в процентно изражение (т.е. всеки Участник ще види процентна вероятност отговорът да бъде верен), изчислен на база произволен алгоритъм. За един въпрос участникът може да използва само един помощник.

(iv) След даване на общо 5 (пет) верни отговора в рамките на една сесия, Участникът се счита за успешно участвал и се записва за участие в томболата за разпределение на наградите по реда на Раздел 6. В случай, че отговори грешно дори и само на един от въпросите, Участникът ще трябва да започне отначало. За целта ще трябва да покани 5 свои приятели в Конкурса, но без да споделя приложението на Конкурса или Facebook страницата на ОМВ на техните стени (timelines).

В Конкурса ще бъдат разпределени следните награди, както следва:

Мултифунционален нож – 15 бр.
Подплънки за носене – 10 бр.
Чантичка за кръст – 10 бр.
Ваучер за гориво – 1 бр.

Наградите ще бъда разпределени между Участници, които са изпълнили всички условия, включително са отговорили правилно на петте въпроса по т. 8 по-горе. Печелившите Участници ще бъдат определени от ОМВ чрез томбола на случаен принцип в присъствието на жури измежду всички участия за съответната седмица.

Участник има право да получи само една награда. Един Участник може да участва в томболата за разпределение на награди само веднъж, независимо колко пъти успее да отговори правилно на въпросите. Не се допуска размяна на награди за пари и/или други стоки или услуги. Наградите не могат да бъдат прехвърлени на трети лица.

Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени от ОМВ в приложението (таба) на Конкурса Facebook страницата на ОМВ най-късно до 7 (седем) дни след тяхното изтегляне.

Печелившите Участници ще получат своите награди чрез куриер на посочен от тях адрес, като разходите за доставка ще бъдат за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара