Търговска марка DIPLOMAT - любимата българска марка

И...победителят е... търговска марка Diplomat!!!

На специална церемония, състояла се на 11 юли в хотел „Шератон” – София, приза в двете категории: „Българска марка” и „Бяла техника” грабна Diplomat – българската марка уреди за дома, която за първи път взе участие в “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” - единствената по рода си потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии.

Търговска марка Diplomat се нареди непосредствено след МТЕЛ - марка №1 на българския потребител за 2014 година, с минимален брой разлика в гласовете.

Diplomat благодари на всички свои приятели, партньори и потребители за оказаното доверие и подкрепа!

Търговска марка Diplomat, собственост на „Дипломат Корпорейшън” ООД, е българската марка, символ за качествени, енергоспестяващи и иновативни уреди в широка гама и многообразие, осигуряващи на своите потребители постоянен комфорт и качество на живот.



Под търговска марка Diplomat се произвеждат продукти от доказани български и световни производители, структурирани в няколко основни категории:

Бойлери за баня и кухня - проточни бойлери с мигновено действие за кухня и баня на ток и газ; малолитражни бойлери за кухня и обемни бойлери за баня.
Уреди за кухня - малки и големи готварски печки; микровълнови фурни; фурни и плотове за вграждане; аспиратори; скари; керамични котлони и малки кухненски уреди.
Уреди за отопление и охлаждане - стенни климатични системи; отоплителни електрически уреди – маслени радиатори и конвектори, керамични вентилаторни печки, кварцови и вентилаторни печки за баня, кварцови и карбонови печки; отоплителни уреди на твърдо гориво – камини и камери за вграждане; комбиниран уред за отопление и охлаждане; вентилатори – настолни, стоящи, полилей-вентилатори и вентилатори с водна мъгла за вътрешна употреба; диспенсери и мобилни охладители.
Уреди за ежедневна грижа – ютии; сешоари и преси за коса.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Post a Comment

По-нова По-стара