Спечелете с La Roche-Posay във фотоконкурса "Нека да е лято"

Краен срок - 14 август 2014 

Слънчевото време тази година сякаш е доста срамежливо. Но пък летните месеци съвсем не са отминали и тепърва ни очакват много слънчеви дни и прекрасни летни емоции. Запечатайте незабравимите моменти от вашата семейна лятна ваканция и участвайте във фотоконкурса „Нека да е лято”. Трите най-добри снимки, носещи лятно настроение, ще получат продукт от детската слънцезащитна серия на La Roche-Posay, с който нежната кожа на малчуганите ще бъде винаги защитена от слънчеви изгаряния.

Продуктът е предназначен за деликатната кожа на деца, на които не е разрешено излагане на слънце: кърмачета, деца с много светла кожа или приемащи фотосенсибилизиращи лекарства, както и при условия на силно слънчево греене.

Най-високата подсилена UVA защита SPF 50+ / PPD 39 – защото чувствителната детска кожа заслужава най-добрата защита…

Изпращайте вашите снимки на e-mail: konkursi@purvite7.bg – за фотоконкурса „Нека да е лято” в периода от 28 юли до 14 август.

Условия за участие:

Всеки участник може да изпраща до 2 снимки.

Изпратения e-mail трябва да съдържа кратко описание на снимката.

Имената на победителите ще бъдат обявени на 15 август 2014 г. и ще бъдат публикувани на сайта www.purvite7.bg, както и във Facebook страницата на списанието.

В срок от 3 работни дни обявените победители ще получат e-mail от редакцията, в който ще бъдат описани условията и начините за получаването на наградите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара